contact@olteatudose.com

„Curs BAZA – THETA HEALING” 

cu Oltea Tudose

Bucuresti – 29-30 iunie – 1 iulie 2018

< Curs de baza Theta Healing intr-un grup restrans si select de maxim 10 persoane >

Curs AVANSAT de Theta Healing intr-un grup restrans si select de maxim 10 persoane

Iata ce primesti:

1.

In acest curs inveti tehnica de Theta Healing de la un practician cu experienta in lucrul cu peste 3.000 de clienti.

Participantii la acest curs sunt persoane selectate dintre clientele si clientii mei care se simt atrasi de a invata aceasta tehnica si beneficiaza, pe langa informatiile din manualul de curs, de exemple din lucrul cu clientii mei, moduri de abordare ale unor situatii, informatii si invataturi despre practica acestei tehnici.

2.

In acest curs EXPERIMENTEZI intr-un grup select si restrans de maxim 10 oameni SELECTIONATI, initiati in tehnici de dezvoltare personala si spirituala, practicieni de medicina traditionala si alternativa, psihologi, traineri sau cautatori pe drumul evolutiei sinelui.

Participantii la acest curs sunt selectionati de mine in urma inscrierilor voastre. Telul este de a crea un grup armonizat, cu energii asemanatoare, astfel incat fiecare participant sa beneficieze de crestere si de o acumulare usoara si accelerata de informatii si experiente. 

3.

Experimentezi o CRESTERE PROFUNDA a vibratiei tale

Ai parte de 16 ore de curs intr-o energie de vibratie inalta in care experimentezi starea de theta si beneficiile ei extraordinare, in care afli cum poti folosi aceasta energie a celui mai inalt plan divin in moduri benefice si elevate. 

4.

Exersezi vindecarea credintelor limitative din subconstient prin tehnici de meditatie Theta Healing

La Cursul de Baza lucram cu informatii energetice avansate care te ajuta sa folosesti starea de Theta in modurile cele mai benefice si mai elevate pentru binele tau cel mai inalt pentru a face schimbari rapide de convingeri. Ne conectam la un nivel accelerat al acestei energii pure si binefacatoare. 

5.

Inveti lucrul cu planurile diferite ale existentei si vindecarea in planul cel mai inalt divin pentru tine si pentru alti oameni in meditatii theta

Din cel mai inalt plan divin, experimentam lucrul cu diferitele tipuri de energii si exersam conectarea instantanee in starea de theta

Oltea Tudose,
Coach de Conectare Autentica Instructor & Practician Theta Healing

Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului, si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in terapie cu clientii, in intalniri individuale sau de grup, lucrand cu peste 3000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci „vindecarea cu unde theta” care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching, hipnoza si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

Binele cel mai inalt si o manifestare benefica in vietile clientilor mei sunt valorile de baza ale spatiului pe care cu empatie il creez pentru clientii mei. Ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

 Mai concret de la cursul de BAZA

DIN CUPRINSUL CURSULUI DE BAZA:
 • Despre starea de Theta
 • Accesarea starii de theta
 • Gandirea si rugaciunea focalizata
 • Citirea intuitiva (scanarea corpului, citirea la distanta, citirea viitorului)
 • Vindecarea si autovindecarea
 • Sistemul de convingeri
 • Testarea kinesiologica
 • Ingerii pazitori
 • Manifestarea
 • Fantana tineretii
 • Activarea ADN-ului
 • La finalul cursului primesti Certificatul de absolvent, inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®
 • Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii Theta Healing®
PARTICIPAREA LA CURS ITI ASIGURA URMATOARELE:
 • Cartea „THETA HEALING” a Vianei Stibal, tradusa in limba romana
 • Manualul practicantului, traducerea in limba romana
 • La finalul cursului primesti Certificatul de absolvent, inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®
 • Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii Theta Healing®
PROGRAMUL
 • Vineri 29 iunie – orele 18:30 – 21:30
 • Sambata 30 iunie – orele 9:30 – 17:00 cu o pauza de pranz de 1 ora
 • Duminica 1 iulie – orele 9:30 – 17:00 cu o pauza de pranz de 1 ora
BONUSURI

Pentru Cursul de Baza Theta Healing cu Oltea Tudose, participantii primesc urmatoarele materiale pregatite in mod special de catre mine, pe baza experientei de lucru cu participantii:

 • Caiet de lucru personalizat
 • Fisa de practica – pentru a facilita practicarea tehnicii dupa curs
 • Meditatia ghidata de intrare in starea de Theta – fisier audio

Oltea este o prezenta vindecatoare prin ea insasi, astfel ca practica vindecarii prin unde theta nu numai ca i se potriveste de minune, dar si completeaza armonios impactul pe care femeia aceasta deosebita il are asupra celor cu care interactioneaza.

Nu imi imaginez pe altcineva mai potrivit sa lucreze cu oamenii in profunzime… Am gasit in Oltea si in abordarea ei un bun-simt si o finete sufleteasca rar intalnite… As recomanda-o fara nicio ezitare familiei si prietenilor mei celor mai dragi

Gabriela Munteanu – nutritionist

O initiere intr-o astfel de tehnica poate fi intimidanta daca nu ai profesorul potrivit care sa te ghideze. Pentru mine, Oltea Tudose a fost persoana perfect calibrata pentru a-mi oferi invatare, empatie si vindecare prin unde Theta. Deschiderea ei catre noi, precum si gradul sau ridicat de acceptare a diferentelor dintre noi, cursantii participanti, m-au invatat o lectie importanta si mi-au dat un ghidaj suficient de corect pentru felul in care trebuie sa fie un indrumator de acest gen.

Diana Vasiliu – Terapeut antifumat

FAQ

Aici cateva intrebari care apar frecvent:

Ce facem acolo?

Vineri seara 3 ore, sambata si duminica cate 6,5 ore plus pauza de pranz, lucram in meditatia theta pe diferite teme de lucru parcurgand astfel toata tematica cursului. In majoritatea timpului vom sta pe scaune. 

Cat costa?

Participarea la curs este de 750 lei/persoana. Pentru rezervarea locului este necesar sa te inscrii si sa platesti participarea. In functie de numarul de persoane confirmate – din timp – vom organiza tot evenimentul.

Trebuie sa ma imbrac intr-un anume fel?

Chiar daca acest eveniment contine momente de meditatie, pe tot parcursul lui vom sta pe scaune. Asadar imbracati-va oricum va face sa va simtiti bine.

Vreau sa imi aduc prietenele…

Putem invita sa participe si alte persoane care se simt atrase de acest timp de conectare si meditatie. Participarea se va face in urma unei conversatii cu mine si a platii cursului.

Un ultim lucru…

Veniti pregatite sa ne simtim bine, e ca o mica „petrecere” intre prietene, intentia mea este intotdeauna sa fim intr-o stare de bine din care sa ne „hranim” cu energie buna si luminoasa. Invatarea se face mult mai usor cand atmosfera este buna.

Locurile sunt limitate, inscrie-te acum pentru a-ti asigura locul la evenimentul din CONSTANTA!

© {tcb_current_year} automaTketing.com All rights Reserved

Termeni si Conditii