contact@olteatudose.com

Cursuri si seminarii la inceput de 2014

Noutatea mea la acest sfarsit de an este ca sunt Instructor Certificat ThetaHealing de catre Institutul Think (www.thetahealing.com) si sunt foarte bucuroasa! 🙂

Sunt proaspat intoarsa din Israel de la cursurile de instructori in Theta Healing la care Viana Stibal m-a impresionat profund. Am simtit intentia ei atat de clara si transmisa cu o simplitate exceptionala de a raspandi claritatea, lumina si iubirea in lume. Si am gasit atat de multi oameni inspirati sa raspandeasca iubirea, oameni diferiti, din foarte multe tari, de varste diferite, de religii diferite, cu practici spirituale diferite, pe care ii uneste o valoare comuna: iubirea pentru oameni si lumea in care traim! Am mari sperante ca vibratia lumii noastre este in crestere si ca lumea noastra se schimba pe zi ce trece in una in care iubirea si bucuria devin valorile umanitatii.

Acestea sunt si motivele care ma anima pe mine in a transmite aceste informatii si altora: pentru ca toti ne putem umple de lumina si de iubire vietile, pentru ca din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa contribuie la inflorirea lumii in care traim!

Theta Healing este o tehnica simpla, pe care oricine o poate invata si care e foarte eficienta de a ridica vibratia, de a identifica si schimba convingerile din subconstient aducand iertare, iubire, abundenta, integritate sau implinire, de a aduce vindecare pe toate planurile: personal, al relatiei de cuplu, al relatiei parinte-copil, implinirea profesionala sau a scopului vietii.

Cover_ian 2014_1 De aceea, cu avant si multa bucurie, lansez programul pentru inceputul anului viitor:

La cursul de Baza in Theta Healing, care dureaza 2 zile si jumatate, descoperim usurinta de a identifica si a schimba convingerile din propriul subconstient, devenind astfel creatorii vietilor noastre… asa cum ni le dorim: benefice, pline de bucurie si de iubire, de implinire si de abundenta!

Inscrierile pentru aceste evenimente se fac pe adresa mea de email: contact @ olteatudose . com, specificand in titlul mesajului orasul si evenimentul la care va inscrieti.

In general in perioada imediat inainte sau dupa un eveniment, imi iau timp pentru sedinte individuale, pentru care va puteti inscrie la aceeasi adresa de email specificand in titlu „sedinta individuala [ORAS]”.

Va astept cu mare drag!

Va urez un an nou plin de lumina, de putere interioara si de iubire!!

2 răspunsuri

Lasă un răspuns