contact@olteatudose.com

SE AMANA PENTRU 2 APRILIE: Intalnire experimentala despre Vindecarea cu Unde Theta (Theta Healing) Brasov 26 martie + sedinte individuale 26-27 martie

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]MODIFICAREA DATEI: Intalnirea se amana pentru ziua de miercuri 2 aprilie 2014. Locul intalnirii va fi anuntat ulterior. Inscrierile se fac completand acest formular!

Ce se intampla la aceasta intalnire:

La aceasta intalnire vom experimenta impreuna starea de theta, de mai multe ori chiar ­čÖé ne vom accesa intuitia si abilitati pe care unii dintre voi nu stiati ca le aveti, voi explica metoda, raspund la intrebari, ne simtim bine!

Pentru aceia care:
ÔÇó au identificat un domeniu din viata care nu merge cel mai multumitor si isi doresc o schimbare
ÔÇó deja sunt pe drumul transformarii personale si vor ceva avans si sa prinda viteza
ÔÇó simt ca misiunea lor in viata este sa ii ajute pe oameni si cauta o metoda prin care sa se exprime
ÔÇó au abilitati extrasenzoriale si vor sa le puna in practica mai organizat
ÔÇó s-au plictisit ca destinul sa le fie deja ÔÇťbatut in cuieÔÇŁ dinainte si trec la actiune
ÔÇó si altii!

Vindecarea cu Unde Theta (Theta Healing) este o tehnica fascinanta, usor de invatat, care iti schimba viata si perspectiva asupra vietii, oricat de ÔÇťsloganÔÇŁ ar suna exprimarea mea.

ÔÇťIti schimba viataÔÇŁ pentru ca oamenii inteleg mecanisme simple despre cum functioneaza mintea umana primind astfel puterea de a fi creatorii propriei vieti.

Problemele din viata reala din relatia de cuplu, din relatia cu parintii, in relatia cu copiii, neimplinirile din cariera, banii si nu in ultimul rand sanatatea, au cauzele in noi insine, oricat am incerca sa transferam ÔÇťvinaÔÇŁ in afara noastra. Cu aceasta tehnica identificam si eliminam foarte repede blocajele din noi care ne stau in cale: convingeri, amintiri din trecut, sentimente si emotii stocate, legaturi energetice, etc si cream convingeri si sentimente noi in sensul benefic.
Oamenii ating in aceste procese de introspectie pacea interioara, iertarea, vindecarea unor rani vechi, schimbari nesperate si miraculoase!

Pentru mine este combinatia ideala de dezvoltare personala si conectare spirituala pe care am intalnit-o!

Acesta este un eveniment pregatitor Cursului de Baza de Theta Healing

Cine este instructorul?
Oltea Tudose, arhitect
Am studiat si practicat arhitectura timp de 10 ani in Germania.
M-am intors in 2006 in Romania si dupa 2 ani am decis sa inchid biroul de arhitectura.
Tot in 20076am inceput si sa ma focusez pe diverse metode de dezvoltare personala si comunicare.
Am creat blogul de alaptare mamalapte.ro si gama de creme rodia.ro.

Am descoperit Theta Healing si am devenit practicant ajutand multi oameni sa isi recreeze viata.
Sunt instructoare certificata de Thetha Healing iar visul meu este sa ajut oamenii sa isi descopere puterea lor interioara si sa depaseasca orice i-ar putea opri in a fi plini de iubire si in echilibru.

Implinesc un an de cand practic aceasta tehnica si am lucrat pana acum cu aproximativ 150 de clienti, in rolul meu de instructor sau terapeut, cu rezultate fantastice. Sunt incontinuu fascinata de ceea ce descopar zi de zi lucrand cu Theta Healing.

Detalii organizatorice:
– MODIFICAREA DATEI: Intalnirea se amana pentru ziua de miercuri, 2 aprilie 2014, 18:30 – 21:00
– Brasov, locatia va fi anuntata ulterior
– Participarea la intalnirea experimentala este gratuita! Inscrierile se fac prin completarea formularului, apasand pe acest link!

Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare: contact@olteatudose.com sau 0724 12 66 17[/vc_column_text][mk_button dimension=”three” size=”large” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#fff” outline_hover_color=”#333333″ bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-tag-5″ url=”https://docs.google.com/a/deliveringlife.com/forms/d/11qrJRKMtOA6neuMi8PZX9k55jfnaAApdQ0rQHkPoGgU/viewform” target=”_blank” align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]INSCRIERI AICI[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

Las─â un r─âspuns