contact@olteatudose.com

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Acest seminar contine o tehnica terapeutica creata de mine – tehnica OGLINDA – bazata pe tehnica Theta Healing si in urma experientei mele terapeutice in lucrul cu peste 400 de persoane. Aceasta tehnica terapeutica vindecatoare are scopul de a facilitaparticipantilor constientizarea si eliberarea tiparelor emotionale ce ne influenteaza in diferite aspecte ale vietilor noastre, personale si profesionale. Efectele acestei tehnici sunt vindecatoare la nivel emotional, psihic si fizic.

In mod obisnuit, participarea la acest seminar costa 100 de lei. Evenimentul OGLINDA din 27 ian. este de data aceasta gratuit, ca un cadou pentru clientii mei, pe care va invit sa il primiti cu bucurie. Datorita numarului limitat de locuri, va rog sa imi confirmati participarea dvs. mai jos:

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

In urma acestui seminar, veti avea oportunitatea sa va inscrieti la intalniri terapeutice facilitate de mine, in urmatoarele moduri:

– Sedinte individuale in Constanta in zilele de 28, 29 si 30 ianuarie. Sedintele individuale dureaza 60-90 minute, costa 200 lei. Ele se programeaza in prealabil.

– Sesiunea de grupABUNDENTA IN IUBIRE din 29 ian., orele 18:30 – 21:30. Participarea la sesiunea de grup costa 100 lei si inscrierile se fac in prealabil.

– Cursul de Baza in Theta Healing din 30-31 ian. si 1 feb., inscrierile se fac in prealabil. Cursul costa 750 lei.

Informatii introductive inainte de evenimentul OGLINDA din 27 ianuarie la Constanta:

– Sesiunea contine sesiuni de meditatie si exercitii de constientizare personala, care vor avea impact la nivel emotional, fizic sienergetic. Pentru asta va recomand sa va pregatiti fizic cel putin 24 ore inainte: sa dormiti in noaptea dinainte, sa aveti o alimentatie sanatoasa si usoara (fara alcool sau alte produse de sinteza) care sa contina legume si fructe, sa consumati apa din belsug. A avea o alimentatie sanatoasa nu inseamna sa va infometati, corpul dvs trebuie sa fie hranit si sa se simta usor.

– Meditatiile vor fi facute stand in sezut, pe scaun. Nu va fi nevoie sa ne intindem la orizontala, de aceea puteti veni imbracati comod, asa cum va simtiti bine. Sesiunile de meditatii vor fi mai scurte sau mai lungi.

– Vom face notari pe o hartie. Daca va e mai usor sa notati direct in caietele personale, puteti sa vi le aduceti. Veti avea la dispozitie hartie si pix.

– Pentru a va familiariza mai usor cu procesul ce se intampla la aceasta seara vindecatoare, va recomand sa cititi inainte la https://olteatudose.com/sesiuni-de-grup-theta-healing/

– Evenimentul incepe la ora 18:30. Pentru ca toate activitatile organizatorice (verificarea listelor cu participantii, etc.) dinaintea evenimentului cer timp, va rog sa veniti cu cel putin 15 minute inaintea inceperii.

– Durata evenimentului va fi de 120 – 180 minute, va rog asigurati-va ca aveti la dispozitie timpul maxim.

– La evenimentele de grup se creaza o energie calda, vindecatoare, pozitiva, la care va invit sa va acomodati. Pentru aceasta vainvit sa renuntati pentru o seara la idei preconcepute, la ganduri negative, la parerile dvs despre experientele anterioare despre meditatii, terapii alternative, etc. Daca intentionati sa vedeti lucrurile dintr-o perspectivapozitiva, veti avea doar de castigat de pe urma acestei energii foarte inalte pe care o vom accesa impreuna.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]