Creeaza-ti Noul An asa cum ti-l doresti, chiar daca in anii trecuti nu ai reusit sa realizezi tot ce ti-ai propus.

Pentru că se apropie momentul unui nou început, mulţi dintre noi, în mod conştient sau nu, facem retrospectiva anului care se încheie şi insufletim speranţa către ceva “mai bun” în Noul An.

+

Si, bineinteles, vom identifica si schimba convigerile nocive si vom medita in starea THETA.  

1.
VEI ADUCE IERTARE IN EVENIMENTELE NEPLACUTE DIN ANUL CARE SE INCHEIE

Evenimentele cu incarcatura negativa din anul care se incheie sunt ca niste pietroaie agatate de gleznele noastre: resentimente, frustrari, furii, tristeti... chiar daca ele ne invata lectii valoroase, pe noi ne apasa greutatea lor. Cum ar fi sa primim lectiile lor si sa ne eliberam de povara? 

2.
Vei integra partea pozitiva a experientelor

De multe ori experientele de viata trec pe langa noi si gonim mai departe si mai departe, fara sa intelegem ce ni s-a intamplat. Iar data viitoare reluam procesul fara sa ne fi invatat lectia. Cum ar fi sa primim darurile pe care ni le aduce Universul, sa le descoperim cu usurinta, sa le integram?

3.
Iti creezi Anul Nou cu claritate

De multe ori ne organizam viata in functie de experientele nefericite din trecut, ca sa evitam necazurile, frustrarile... dar ratam bucuria de viata, suflul care ne umple inima, ne intinereste in toate celulele. Cand ai facut "curat" ai loc sa devii creativ, ai loc de joaca, creezi spatiul potrivit tie pentru a-ti trai viata TA.

4.
Dai frau liber dorintelor tale materiale

Inainte ca lucrurile sa apara in viata ta, ele sunt doar un gand puternic conectata la o intentie reala de a vedea acel lucru ca existand in viata ta. Totul apare in urma unei energii curate care se materializeaza. Daca vrei sa experimentezi si tu materializarea in viata ta, vom face o meditatie in cadrul evenimentului de aceea te invit de pe acum sa iti faci o lista cu lucrurile cuantificabile in bani pe care le-ai dori sa le ai.

Oltea Tudose,
​Coach de conectare autentica

Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in sedinte individuale cu clientii, in intalniri de grup, lucrand cu peste 2000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci "vindecarea cu unde theta" care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching, hipnoza si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

Binele cel mai inalt si o manifestare benefica in vietile clientilor mei sunt valorile de baza ale spatiului pe care cu empatie il creez pentru clientii mei. Ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

TESTIMONIALE

Ce spun oamenii care au lucrat cu Oltea:

Oltea e frumoasă și caldă și intuitivă și perspicace. Și are răbdare și se pricepe din ce în ce mai bine. La Theta cu Oltea a fost prima dată Wow! Waw! Uău! A fost un super boost! Cu o stare de bine și o energie care au durat câteva zile! A doua oară a fost cu așezare de ape și a treia oară cu vindecarea unei probleme supărătoare de demult. Mi-e tare dragă Oltea! Cu tot dragul

Maria

Buna Oltea, Ma bucur nespus ca ai putut organiza o seara atat de frumoasa si deaseamnea ma bucur ca te-am revazut dupa ceva timp. Nu ti-am spus niciodata ca pentru mine esti un inger, ingerul pe care mi l-a trimis Cel de sus in momentele in care am avut cel mai mult nevoie, iar prin sedintele individuale facute impreuna am invatat ce inseamna sa construiesti o relatie, ce inseamna comunicarea si nu in ultimul rand ce inseamna acceptarea. Cand am venit la tine eram deja in plina depresie cu un tata bolnav de leucemie, cu o casnicie in prag de divort si cu un copil mic lipsit de afectiunea mamei, cum sunt acum datorita tie: - un om care a inteles ce inseamna sa construiesti (m-a ajutat mult povestea voastra) prin comunicare si non control, asa ne-am salvat de la divort; - cu un copil care imi spune in fiecare zi Te iubesc mami - si nu in ultimul rand am avut puterea sa fiu langa tatal meu in ultimele lui clipe, sa ma rog ca sufletul lui sa mearga in lumina si sa fie lumina, sa ne vegheze de sus. As vrea sa spun ca te recomand cu drag, dar e putin spus si atunci iti spun Te iubesc si Te imbratisez cu drag. p.s Si cum seara s-a chemat Oglinda, iar tu pentru mine esti o “oglinda” mi-am dat seama cu cata detasare si incredere vorbesti in public, iar eu trebuie sa imi rezolv si aceasta problema.

Alina

Aveam nevoie de un raspuns si, deloc intamplator, a si venit. Mai intai o mare curiozitate m-a impins sa merg la o sedinta cu Oltea de unde nu imi aduc aminte decat ca am plans, mult si linistitor. Am plecat linistita stiind ca pot sa o sun oricand nu mai aveam raspunsuri. Apoi am fost la seminarul Oltei unde mi-am deschis si inima nu numai mintea. Dar experienta senzationala a fost abia la cursul despre rugaciune unde blanda Oltea ne-a fost altaturi pe carari neumblate. O sa imi ramana mereu in minte imaginile din timpul meditatiilor si usurinta cu care am ajuns acolo. As fi vrut sa povestesc si ce am experimentat la finalul cursului dar nu stiu cum sa pun povestea in cuvinte. Toti cei de acolo doar au simtit-o. Oricum, recomand cu mare caldura lucrul cu Oltea. Asa cum zice ea, nu ne invata nimic ci doar ne ajuta sa primim cu deschidere. Multumesc, Oltea

Cristina

FAQ

Aici cateva intrebari care apar frecvent:

Si de data asta doar pentru femei?

Ce facem acolo?

Cat costa?

Trebuie sa ma imbrac intr-un anume fel?

Vreau sa imi aduc prietenele...

De ce imi recomanzi sa vin? Ce este special?

Cat dureaza, cand incepem?

Un ultim lucru...

Locurile sunt limitate, inscrie-te acum pentru a-ti asigura locul!