Ai incercat si tu de mai mai multe ori in viata sa iti schimbi obiceiurile de miscare, sa te bucuri mai mult de beneficiile pe care stii ca ti le da sportul?
Vrei si tu sa introduci miscarea in obiceiurile tale constante si mintea ta te saboteaza? 
Sau poate vrei sa ai anumite rezultate exceptionale in modul in care faci tu miscare si ai aflat ca te poti ajuta de programarea mentala ca sa ajungi acolo unde doresti?

 

LUNI, 29.01.2018, ora 20:00 

In cadrul webinarului, vei afla:

  1.  >> Cum sa iti schimbi obiceiurile de la sedentarism la miscare constienta <<

  2. >> Care sunt principalele puteri ale mintii tale de care te poti folosi pentru a reusi in intentiile tale <<

  3. >> Care sunt convingerile tale care te opresc din intentia ta pentru miscare <<

  4. >> Cum poti sa aduci bucurie si joaca in modul in care faci sport fara sa fie un efort greu de dus <<

  5. >> Ca poti sa programezi modul de functionare a corpului tau ca sa se adapteze usor efortului <<

  6. >> Cum sa activezi starea de bine in moduri potrivite tie si vietii tale <<
Oltea Tudose
Coach de conectare autentica

Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in sedinte individuale cu clientii, in intalniri de grup, lucrand cu peste 2000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci "vindecarea cu unde theta" care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching, hipnoza si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

Binele cel mai inalt si o manifestare benefica in vietile clientilor mei sunt valorile de baza ale spatiului pe care cu empatie il creez pentru clientii mei. Ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

TESTIMONIALE

Ce spun oamenii care au lucrat cu Oltea:

Oltea e frumoasă și caldă și intuitivă și perspicace. Și are răbdare și se pricepe din ce în ce mai bine. La Theta cu Oltea a fost prima dată Wow! Waw! Uău! A fost un super boost! Cu o stare de bine și o energie care au durat câteva zile! A doua oară a fost cu așezare de ape și a treia oară cu vindecarea unei probleme supărătoare de demult. Mi-e tare dragă Oltea! Cu tot dragul

Maria

Buna Oltea, Ma bucur nespus ca ai putut organiza o seara atat de frumoasa si deaseamnea ma bucur ca te-am revazut dupa ceva timp. Nu ti-am spus niciodata ca pentru mine esti un inger, ingerul pe care mi l-a trimis Cel de sus in momentele in care am avut cel mai mult nevoie, iar prin sedintele individuale facute impreuna am invatat ce inseamna sa construiesti o relatie, ce inseamna comunicarea si nu in ultimul rand ce inseamna acceptarea. Cand am venit la tine eram deja in plina depresie cu un tata bolnav de leucemie, cu o casnicie in prag de divort si cu un copil mic lipsit de afectiunea mamei, cum sunt acum datorita tie: - un om care a inteles ce inseamna sa construiesti (m-a ajutat mult povestea voastra) prin comunicare si non control, asa ne-am salvat de la divort; - cu un copil care imi spune in fiecare zi Te iubesc mami - si nu in ultimul rand am avut puterea sa fiu langa tatal meu in ultimele lui clipe, sa ma rog ca sufletul lui sa mearga in lumina si sa fie lumina, sa ne vegheze de sus. As vrea sa spun ca te recomand cu drag, dar e putin spus si atunci iti spun Te iubesc si Te imbratisez cu drag. p.s Si cum seara s-a chemat Oglinda, iar tu pentru mine esti o “oglinda” mi-am dat seama cu cata detasare si incredere vorbesti in public, iar eu trebuie sa imi rezolv si aceasta problema.

Alina

Aveam nevoie de un raspuns si, deloc intamplator, a si venit. Mai intai o mare curiozitate m-a impins sa merg la o sedinta cu Oltea de unde nu imi aduc aminte decat ca am plans, mult si linistitor. Am plecat linistita stiind ca pot sa o sun oricand nu mai aveam raspunsuri. Apoi am fost la seminarul Oltei unde mi-am deschis si inima nu numai mintea. Dar experienta senzationala a fost abia la cursul despre rugaciune unde blanda Oltea ne-a fost altaturi pe carari neumblate. O sa imi ramana mereu in minte imaginile din timpul meditatiilor si usurinta cu care am ajuns acolo. As fi vrut sa povestesc si ce am experimentat la finalul cursului dar nu stiu cum sa pun povestea in cuvinte. Toti cei de acolo doar au simtit-o. Oricum, recomand cu mare caldura lucrul cu Oltea. Asa cum zice ea, nu ne invata nimic ci doar ne ajuta sa primim cu deschidere. Multumesc, Oltea

Cristina

FAQ

Aici cateva intrebari care apar frecvent:

Si de data asta doar pentru femei?

Ce facem acolo?

Cat costa?

Trebuie sa ma imbrac intr-un anume fel?

Vreau sa imi anunt si prietenele...

De ce imi recomanzi sa vin? Ce este special?

Cat dureaza, cand incepem?

Un ultim lucru...

Pentru calitatea transmisiei am limitat numarul de locuri, inscrie-te acum pentru a-ti asigura locul!