contact@olteatudose.com

In subconstientul fiecaruia dintre noi „ruleaza” continuu programele care creaza perceptia despre viata noastra. In subconstient sunt inmagazinate toate convingerile, fricile, parerile noastre, cele pe care ni le-am creat in urma experientei de viata de la inceputul acestei vieti si pana acum, cele pe care le-am mostenit din familie, cele preluate din mentalitatea societatii in care traim, cele pe care le-am preluat din constientul colectiv, cele mostenite istoric si inca multe din tot felul de surse. Cu unele ne merge bine, dar multe dintre ele ne creaza discomfort in diferitele domenii ale vietilor noastre. Multe dintre convingeri sunt cauzele bolilor. Fricile noastre tot convingeri sunt. ­čÖé

Theta Healing este o tehnica prin care, accesand o frecventa profunda a creierului, theta, si intr-o stare deplina de constienta, inlocuim convingerile din subconstient cu altele care sa ne fie benefice si care sa fie spre binele nostru cel mai inalt. In timpul cursului se fac multe exercitii pentru identificarea surselor celor mai profunde ale problemelor noastre si pentru a le schimba. La cursul de baza invatam sa lucram cu sine sau cu alti oameni cu aceasta tehnica.

Tot in cursul de baza lucram cu tehnici de vindecare prin conectarea cu Dumnezeu: curatarea corpului de toxine, de radiatii, echilibrari hormonale sau intarirea sistemului imunitar si altele.
In urma acestui curs veti invata sa lucrati cu sine sau puteti practica aceasta tehnica cu alti oameni, bineinteles in acord cu persoana cu care lucrati.

In cadrul acestui curs veti afla ca aveti puterea interioara de a va crea propria perspectiva asupra vietii. Veti afla ca puteti sa fiti in legatura directa cu valori fundamentale ale spiritului uman: iubirea, integritatea, lumina interioara si ca acestea pot fi spatiul curat din care va recreati in mod constient viata.

La curs veti primi urmatoarele:
manualul cursului in limba romana,
cartea Theta Healing a Vianei Stibal, tradusa in limba romana
la finalul cursului Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.
Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficialwww.thetahealing.com , ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Cursul de baza Theta Healing dureaza doua zile si jumatate:
– Vineri 7 febr. 17:30 – 18:00 inregistrarea participantilor, curs 18:00 – 21:00
– Sambata 8 febr. 9:30 – 17:00, pauza de pranz 13:00 – 14:00
– Duminica 9 febr. 9:30 – 17:00, pauza de pranz 13:00 – 14:00

Date organizatorice:
– Locatia la Brasov va fi comunicata ulterior
– Cost: 750 lei,
Inscrierea se face pana pe 4 febr. prin acest formular de inscriere cu un avans nereturnabil de 200 lei. (in cazul in care cineva se inscrie, plateste avansul dar nu mai poate participa la data pentru care s-a inscris, avansul poate fi folosit pentru un alt curs sustinut de mine in decurs de 4 luni de la data initiala a cursului sau poate fi transmis unei alte persoane interesate de acest curs. Aceasta se face de comun acord cu mine.)
– Cursul se tine in zilele de 7, 8 si 9 febr. 2014.

INSCRIERI AICI!

Pentru informatii suplimentare: contact@olteatudose.com sau 0724 12 66 17.