contact@olteatudose.com

Despre mine

SLC_RC076224 2

Ma bucur sa ne intalnim. Nimic nu este intamplator asa ca iti recomand sa fii deschis si sa vezi ce te-a adus aici. Sa vezi ce primesti si ce esti gata sa oferi.

Pe mine viata m-a dus pe un drum care pare foarte departe de unde sunt acum. Am trait 10 ani in Germania studiind arhitectura, lucrand in birouri de arhitectura si apoi intorcandu-ma in Romania deschizandu-mi un birou de arhitectura cu intentia sa imi continui cariera. Totusi a fost intotdeauna ceva in mine care m-a facut sa vad lucrurile altfel si sa fiu deschisa la oameni. Ceva ce mi-a fost intotdeauna caracteristic a fost empatia mea si capacitatea de conexiune cu ceilalti la niveluri subtile. Am simtit de mica cand oamenii sufereau si deseori eram eu cea careia oamenii ii impartaseau greutatile de pe sufletele lor.

Una dintre lectiile importante ale vietii mele este relatia de cuplu transformata in relatie de parinti, de prieteni, de tovarasi de viata… cu toate fazele acestui proces de cunoastere profunda de sine prin relatia cu un barbat.

Am inceput sa ma descopar in relationarea mea cu oamenii si cu viata mea. Am participat la multe cursuri intense de dezvoltare personala (Tony Robbins, Landmark Education), la workshopuri de meditatie (Osho, Tantra etc), am inceput sa citesc carti ale unor autori spirituali, am participat la diferite tipuri de terapii (Theta Healing, Healing Touch, The Reconnection, Constelatii familiale si am cunoscut tot felul de terapii alternative) si am invatat din discutiile cu oameni cu aceleasi preocupari.

Astrele s-au aliniat si am simtit momentul sa imi schimb complet cariera si sa ma dedic lucrului cu oamenii folosind tehnica Theta Healing. Theta Healing a aparut in viata mea exact in momentul in care cautam o metoda de lucru cu sine care sa imi fie la indemana oricand, prin care sa imi simplific viata, sa o pot practica singura si sa imi dea rezultate imediate si in acelasi timp cautam o conectare profunda cu Dumnezeu. A venit ca un cadou pentru mine. Am lucrat si lucrez foarte mult, in fiecare zi, cu mine insami.

Am urmat cursurile Vianei Stibal si m-am acreditat ca terapeut si instructor de Theta Healing. Lucrez cu oamenii dar in special cu femeile inca din februarie 2013. Am lucrat cu peste 3.000 de oameni pana in prezent atat in sedinte individuale cat si in cele de grup. Tin cursuri de formare de incepatori si avansati cu acei oameni care doresc sa practice Theta Healing dintr-o perspectiva a integritatii si a liberului arbitru si de aceea impartasesc cu mare bucurie din experienta mea de lucru individual.

Am experimentat in viata mea personala si de familie multe lucruri intelepte pe care le-am descoperit: comunicarea non-violenta, educatia Waldorf, parentingul neconditionat, lucruri pe care le aduc cu usurinta in sedintele mele de coaching cu clientele si clientii mei. 

Descoperindu-mi menirea de a aduce autenticitate in relatiile oamenilor, am imbogatit experienta mea cu elemente de hipnoza, parenting si al relatiilor de cuplu. Dincolo de seminarele si evenimentele la care am participat pentru dezvoltarea mea (de exemplu Tony Robbins), am participat cu tot interesul la cursuri de psihotraumatologie “Trauma psihica, recunoastere si vindecare” cu Dr. Diana Vasile sau legate de relatia de cuplu “The Power of Intimacy” cu Esther Perel si Terry Real. In 2020 am absolvit Facultatea de Psihologie.

Faptul ca sunt martora la schimbarile pozitive din vietile clientelor si clientilor mei ma reconecteaza in fiecare zi cu recunostinta. Binele cel mai inalt si o manifestare benefica in vietile clientilor mei sunt valorile de baza ale spatiului pe care cu empatie il creez pentru clientii mei. Ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

De atunci si pana acum am aflat ca acesta este drumul meu si sunt recunoscatoare pentru ca am avut sansa sa il descopar. Ma bucur ca pot fi partas la transformarea atator oameni cu care lucrez si sa fiu martorul bucuriei lor.

Daca vrei sa ma contactezi suna-ma la 0724 12 66 17 sau pe mail la oltea.tudose@goeast.ro

Cu drag,

Oltea Tudose

Testimoniale