(Re)intalneste-ti si savureaza-ti feminitatea ta, chiar daca simti ca ai unele blocaje sau convingeri care iti stau in cale 

Un workshop despre explorarea feminitatii. O seara plina de inspiratie in care vei primi idei si perspective noi despre cunoasterea si imprietenirea cu feminitatea ta, cu corpul tau, cu senzualitatea ta. 

+

Si bineinteles vom identifica si schimba convigerile nocive si vom medita in starea THETA  

1.
VEI SCOATE LA LUMINA PUTEREA ATRACTIEI FEMININE DIN TINE

Multe convingeri adunate in decursul anilor ne-au invatat "cum trebuie sa fim ca femeie". Atractive sau nu, feminine sau nu, suntem exact asa cum suntem acum DAR suntem oare in acord cu FEMEIA din noi? Stim oare sa scoatem la lumina si sa ne implinim nevoile, dorintele si visele noastre? Asta vom face la aceasta intalnire, vom intelege si vom schimba convingerile care ne tin blocate acolo unde suntem acum.

2.
Vei fii mai INALTA si mai SLABA. Garantez!

Cata vreme iti vei privi corpul cu resentimente si respingere nu vei avea "ochi" pentru detaliile delicate, frumoase, armonioase si atragatoare, pentru proportiile tale, pentru eleganta miscarilor si pentru zambetul tau. Cata vreme "ochelarii" tai au in loc de lentile  oglinzi care deformeaza si fac ca fundul sa para exagerat de gras, corpul extrem de scurt, celulita iese in evidenta de parca ne-am uita cu lupa... atunci imaginea noastra de sine e acoperita de aceste imagini. Cu care ne invatam in timp, uitand sa ne scoatem "ochelarii" ca sa privim realitatea cu bucurie.

3.
Vei intelege lagatura intre TINE si APETIUL TAU SEXUAL

​Despre placerile noastre, despre zonele noastre de placere, despre senzualitate ajungem sa ne ferim sau sa ne "folosim" uneori in exces, ca un fel de auto-pedeapsa. Stiu asta de la multele cliente cu care am tot lucrat. Convingerile adunate de-a lungul timpului, din educatia in familie, din modelele noastre feminine de cele mai multe ori nu ne sprijina sa fin cu adevarat in acord cu corpul nostru, cu sexualitatea. Dar nu numai convingerile ci chiar traumele adunate, amintirile neplacute, momentele in care ne-am sacrificat pe noi insine, am renuntat la sine sau am facut compromisuri ca sa "dam bine" in fata celor apropiati sau a vecinilor si "sa nu ii facem de ras" pe parinti (pun in ghilimele pentru ca de cele mai multe ori am fi avut nevoie de incredere si de ghidare si nu de amenintari si pedepse...) ne-au dus la blocaje in a privi senzualitatea feminina si sexualitatea ca pe cele mai firesti lucruri din lume. Cum ar fi sa dam deoparte aceste valuri si sa ne bucuram de viata in mod firesc?

Oltea Tudose,
Coach de Conectare Autentica

Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului, si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in terapie cu clientii, in intalniri individuale sau de grup, lucrand cu peste 2000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci "vindecarea cu unde theta" care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching, hipnoza si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

Binele cel mai inalt si o manifestare benefica in vietile clientilor mei sunt valorile de baza ale spatiului pe care cu empatie il creez pentru clientii mei. Ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

TESTIMONIALE

Ce spun oamenii care au lucrat cu Oltea:

Oltea e frumoasă și caldă și intuitivă și perspicace. Și are răbdare și se pricepe din ce în ce mai bine. La Theta cu Oltea a fost prima dată Wow! Waw! Uău! A fost un super boost! Cu o stare de bine și o energie care au durat câteva zile! A doua oară a fost cu așezare de ape și a treia oară cu vindecarea unei probleme supărătoare de demult. Mi-e tare dragă Oltea! Cu tot dragul

Maria

Buna Oltea, Ma bucur nespus ca ai putut organiza o seara atat de frumoasa si deaseamnea ma bucur ca te-am revazut dupa ceva timp. Nu ti-am spus niciodata ca pentru mine esti un inger, ingerul pe care mi l-a trimis Cel de sus in momentele in care am avut cel mai mult nevoie, iar prin sedintele individuale facute impreuna am invatat ce inseamna sa construiesti o relatie, ce inseamna comunicarea si nu in ultimul rand ce inseamna acceptarea. Cand am venit la tine eram deja in plina depresie cu un tata bolnav de leucemie, cu o casnicie in prag de divort si cu un copil mic lipsit de afectiunea mamei, cum sunt acum datorita tie: - un om care a inteles ce inseamna sa construiesti (m-a ajutat mult povestea voastra) prin comunicare si non control, asa ne-am salvat de la divort; - cu un copil care imi spune in fiecare zi Te iubesc mami - si nu in ultimul rand am avut puterea sa fiu langa tatal meu in ultimele lui clipe, sa ma rog ca sufletul lui sa mearga in lumina si sa fie lumina, sa ne vegheze de sus. As vrea sa spun ca te recomand cu drag, dar e putin spus si atunci iti spun Te iubesc si Te imbratisez cu drag. p.s Si cum seara s-a chemat Oglinda, iar tu pentru mine esti o “oglinda” mi-am dat seama cu cata detasare si incredere vorbesti in public, iar eu trebuie sa imi rezolv si aceasta problema.

Alina

Aveam nevoie de un raspuns si, deloc intamplator, a si venit. Mai intai o mare curiozitate m-a impins sa merg la o sedinta cu Oltea de unde nu imi aduc aminte decat ca am plans, mult si linistitor. Am plecat linistita stiind ca pot sa o sun oricand nu mai aveam raspunsuri. Apoi am fost la seminarul Oltei unde mi-am deschis si inima nu numai mintea. Dar experienta senzationala a fost abia la cursul despre rugaciune unde blanda Oltea ne-a fost altaturi pe carari neumblate. O sa imi ramana mereu in minte imaginile din timpul meditatiilor si usurinta cu care am ajuns acolo. As fi vrut sa povestesc si ce am experimentat la finalul cursului dar nu stiu cum sa pun povestea in cuvinte. Toti cei de acolo doar au simtit-o. Oricum, recomand cu mare caldura lucrul cu Oltea. Asa cum zice ea, nu ne invata nimic ci doar ne ajuta sa primim cu deschidere. Multumesc, Oltea

Cristina

FAQ

Aici cateva intrebari care apar frecvent:

De ce doar pentru femei?

Ce facem acolo?

Cat costa?

Trebuie sa ma imbrac intr-un anume fel?

Vreau sa imi aduc prietenele...

De ce imi recomanzi sa vin? Ce este special?

Cat dureaza, cand incepem?

Un ultim lucru...

Locurile sunt limitate, inscrie-te acum pentru a-ti asigura locul la evenimentul din CONSTANTA!