"Curs AVANSAT - THETA HEALING"

cu Oltea Tudose

Constanta - 27-28-29 oct. 2017

Pasul catre MIRACOL in VIATA TA

dincolo de tot ceea ce credeai ca e posibil

Curs AVANSAT de Theta Healing intr-un grup restrans si select de maxim 10 persoane

Iata ce primesti:

1.
In acest curs APROFUNDEZI tehnica de Theta Healing de la un practician cu experienta in lucrul cu peste 2.000 de clienti.

Participantii la acest curs deja au absolvit Cursul de Baza Theta Healing si beneficiaza, pe langa informatiile din manualul de curs avansat, de exemple din lucrul cu clientii mei, moduri de abordare ale unor situatii, informatii si invataturi despre practica acestei tehnici.

2.
In acest curs EXPERIMENTEZI intr-un grup select si restrans de maxim 10 oameni SELECTIONATI, initiati in tehnici de dezvoltare personala si spirituala, practicieni de medicina traditionala si alternativa, psihologi, traineri sau cautatori si care deja lucreaza cu tehnica Theta Healing.

Participantii la acest curs sunt selectionati de mine in urma inscrierilor voastre. Telul este de a crea un grup armonizat, cu energii asemanatoare, astfel incat fiecare participant sa beneficieze de crestere si de o acumulare usoara si accelerata de informatii si experiente. 

3.
Experimentezi o CRESTERE PROFUNDA a vibratiei tale

Ai parte de 16 ore de curs intr-o energie de vibratie inalta in care experimentezi starea de theta si beneficiile ei extraordinare, in care afli cum poti folosi aceasta energie a celui mai inalt plan divin in moduri benefice si elevate. 

4.
Exersezi vindecarea credintelor limitative din subconstient prin tehnici de meditatie Theta Healing

Daca la Cursul de Baza am lucrat cu informatii care te ajuta sa folosesti starea de Theta si sa faci schimbari de convingeri, ei bine, la Cursul Avansat deja este un nivel mai sus si mai rapid al schimbarilor din subconstient. Ne conectam la un nivel accelerat al acestei energii pure si binefacatoare. 

5.
Inveti lucrul aprofundat cu planurile diferite ale existentei si vindecarea in planul cel mai inalt divin pentru tine si pentru alti oameni in meditatii theta

Din cel mai inalt plan divin, experimentam lucrul cu diferitele planuri ale existentei: cu planul vegetal, mineral, al legilor universale.

6.
Descoperi conectarea cu EUL Superior, Ingerii si Parintii spirituali

Invatam sa ne conectam la ajutoarele noastre de lumina din planurile subtile si ne activam o capacitate speciala a intuitiei pentru a beneficia in modurile cele mai benefice de sprijinul lor.

Oltea Tudose,
Coach de Conectare Autentica Instructor & Practician Theta Healing

Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului, si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in terapie cu clientii, in intalniri individuale sau de grup, lucrand cu peste 2000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci "vindecarea cu unde theta" care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching, hipnoza si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

Binele cel mai inalt si o manifestare benefica in vietile clientilor mei sunt valorile de baza ale spatiului pe care cu empatie il creez pentru clientii mei. Ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

Din cuprinsul cursului AVANSAT

SFLDKSJFLKSDJKFL
 • Procesul Vindecarii si contactul cu pamantul
 • Crearea sentimentelor
 • Detalierea Planurilor Existentei si lucrul cu Planurile
 • Ecuatiile Planurilor
 • Cantecul Inimii - terapie profunda
 • Vindecarea amintirilor care plutesc liber
 • Iubirea pentru copilul din pantec
 • Sufletul zdrobit
 • Conectarea cu o planta
 • Conectarea la stramosi
 • Eul Superior
PARTICIPAREA LA CURS ITI ASIGURA URMATOARELE:
 • Cartea "Metoda avansata de Terapie Teta"a Vianei Stibal, tradusa in limba romana
 • Manualul practicantului, traducerea in limba romana
 • La finalul cursului primesti Certificatul de absolvent, inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®
 • Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii Theta Healing®
PROGRAMUL
 • Vineri 27 OCTOMBRIE - orele 18:30 - 21:30
 • Sambata 28 OCTOMBRIE - orele 9:30 - 17:00 cu o pauza de pranz de 1 ora
 • Duminica 29 OCTOMBRIE - orele 9:30 - 17:00 cu o pauza de pranz de 1 ora
BONUSURI

Pentru Cursul de Baza Theta Healing cu Oltea Tudose, participantii primesc urmatoarele materiale pregatite in mod special de catre mine, pe baza experientei de lucru cu participantii:

 • Caiet de lucru personalizat
 • Fisa de practica - pentru a facilita practicarea tehnicii dupa curs
 • Meditatia ghidata de intrare in starea de Theta

Oltea este o prezenta vindecatoare prin ea insasi, astfel ca practica vindecarii prin unde theta nu numai ca i se potriveste de minune, dar si completeaza armonios impactul pe care femeia aceasta deosebita il are asupra celor cu care interactioneaza. Nu imi imaginez pe altcineva mai potrivit sa lucreze cu oamenii in profunzime… Am gasit in Oltea si in abordarea ei un bun-simt si o finete sufleteasca rar intalnite… As recomanda-o fara nicio ezitare familiei si prietenilor mei celor mai dragi

Gabriela Munteanu - nutritionist

O initiere intr-o astfel de tehnica poate fi intimidanta daca nu ai profesorul potrivit care sa te ghideze. Pentru mine, Oltea Tudose a fost persoana perfect calibrata pentru a-mi oferi invatare, empatie si vindecare prin unde Theta. Deschiderea ei catre noi, precum si gradul sau ridicat de acceptare a diferentelor dintre noi, cursantii participanti, m-au invatat o lectie importanta si mi-au dat un ghidaj suficient de corect pentru felul in care trebuie sa fie un indrumator de acest gen.

Diana Vasiliu - Terapeut antifumat

FAQ

Aici cateva intrebari care apar frecvent:

Ce facem acolo?

Cat costa?

Trebuie sa ma imbrac intr-un anume fel?

Vreau sa imi aduc prietenele...

Un ultim lucru...

Locurile sunt limitate, inscrie-te acum pentru a-ti asigura locul la evenimentul din CONSTANTA!