CUM DECURGE O SESIUNE DE GRUP

Ce se intampla in sesiunile de grup?

Sesiunile de grup sunt astfel create incat toti participantii sa primeasca beneficiile lucrului cu tehnica Theta Healing si cu tehnica OGLINZII. Vom experimenta impreuna starea Theta si schimbarea programelor din subconstient.

Sesiunile de grup sunt intense, de fiecare data facem 3-4 meditatii in frecventa Theta. Pe langa subiectele serii, exersam de fiecare data:
• tehnici simple si profunde de meditatie,
• conectarea cu sine si cu energia pura a iubirii in cel mai inalt plan divin,
• intram in legatura cu limbajul propriu fiecaruia de exprimare a intuitiei,
• terapii de iertare
• identificarea convingerilor
• testarea kinesiologica
si altele…

Ce este tehnica OGLINZII?

Tehnica OGLINZII mi-a aparut in lucrul cu grupurile din cererea mea catre Dumnezeu de a facilita schimbarile dorite de participanti cu o eficacitate si mai mare. Astfel a aparut aceasta tehnica, denumita de mine „a OGLINZII” care e un moment profund de constientizare si de iertare a unor aspecte aparent nocive din subconstientul fiecaruia, schimbandu-le in aspecte de lumina din puterea noastra interioara.

Sesiunile de grup pun focusul pe o tema data. Deocamdata avem 3 Sesiuni de grup”

 1. ABUNDENTA SI BANII
 2. REDEFINIREA FEMINITATII
 3. RELATIA COPIL PARINTE

Seminariile ONLINE functioneaza la fel de bine ca cele live. Sunt deja testate! Va invit sa aveti curajul sa va inscrieti si sa participati!

Indicatii inainte de sesiunile de grup de Theta Healing:

O sesiune de grup dureaza 3 ore si avem de acoperit foarte multe puncte de lucru. Pentru aceasta va rog sa cititi aceste instructiuni pentru o functionare eficienta:

 • Inchidem cu totii telefoanele, e important sa nu ne distraga nici macar vibratia de la telefon. In timp oamenii invata sa fie in starea de Theta fara sa se simta deranjati de zgomote, totusi la inceput e bine sa avem respect unii fata de ceilalti.
 • Beti apa in timpul sesiunii, e bine sa fiti hidratati!
 • Va voi ghida de mai multe ori in mai multe meditatii de grup in care vom experimenta starea de Theta, starea de a fi intr-un plan divin foarte inalt. In meditatie vom sta cu totii cu ochii inchisi. In aceste stari profunde vom lucra cu convingerile noastre si vom lucra impreuna la crearea de sentimente noi care sa ne sustina cu energie inalta in demersurile noastre spre o viata implinita si plina de iubire si frumusete.
 • Aceasta stare de Theta si de vibratie inalta se simte in general ca o stare de pace, de liniste si de bine, de iubire. Uneori oamenii imi spun ca simt ameteli sau ca par sa se invarta, daca in orice moment simtiti o stare de discomfort, va rog sa ma strigati si sa ridicati mana. Nu e nevoie sa stati in nici o stare de discomfort si e bine sa stiu ca sa va pot sprijini mai departe.
 • Aceste meditatii sunt vindecatoare pentru toata lumea, de aceea e de dorit ca participantii sa vorbeasca cat mai putin in timpul sesiunii de grup pentru a primi cat mai mult din ce e planuit sa fie oferit in aceste sesiuni.
 • Nu sunt planificate pauze dar vom avea timp la un moment dat pentru mers la toaleta.
 • Voi da si raspunsuri la intrebari!
 • Asteptati-va sa fie frumos si bine. Intentia mea este sa se intample lucrurile care sunt spre binele cel mai inalt al tuturor si sa se manifeste in modul cel mai benefic si mai elevat.
 • Informatii suplimentare gasiti pe site-ul meu www.olteatudose.com si pe site-ul oficial de Theta Healing www.thetahealing.com.

Cine vine la sesiunile de grup?

 1. sunt oameni care au fost deja la mai multe sedinte individuale cu mine, stiu cum functioneaza tehnica, se lasa usor in meditatie, se asteapta deja la schimbari in bine pentru ca le-au experimentat deja in sedinte si in urma lor, se bucura sa vina si isi aduc si cunostinte sau prieteni.
 2. sunt si dintre cei care au facut deja cursurile de Theta Healing cu mine si vin sa experimenteze in continuare lucrul cu aceasta tehnica.
 3. oameni care au auzit de Theta Healing ca tehnica sau prin recomandari si ar dori sa incerce dar mai intai intr-o varianta care nu presupune impartasirile personale. Sunt acei oameni care nu doresc sa vorbeasca inca despre sine dar vor sa stie cam „cu ce se mananca tehnica asta” sau daca ar rezona eventual cu mine pentru a lua hotararea daca vor sa lucreze intr-o sedinta individuala mai tarziu.
 4. Sunt si alti oameni deschisi si curiosi, care nici nu ma cunosc, nici nu au mai experimentat Theta Healing, sau unii nu au experimentat nici o alta tehnica de lucru cu sine, de introspectie sau de meditatie, totusi au citit si sunt atrasi de astfel de subiecte.
 5. Sau sunt oameni care au participat la prezentarile mele despre Theta Healing, s-au simtit bine si au venit sa mai experimenteze inca o data starile de Theta si energia curata a celui mai inalt plan divin.
 6. Sunt si oameni care nu au auzit de Theta Healing si nu au experimentat niciodata vreo meditatie dar sunt curiosi sa participe la o astfel de sesiune.
 7. Toti cei care simt ca aceste sesiuni le-ar aduce ceva benefic in vietile lor sunt bineveniti!

La Testimoniale si pe blog puteti gasi parerile clientilor mei care pot sa va ajute in a lua mai usor hotararea de a participa la seminariile mele.

Ma bucur de inscrierile voastre si va astept cu drag!

PRECIZARE: Nicio metodă sau tehnică de vindecare descrise în acest site web nu pot înlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile alternative şi meditaţia reprezintă instrumente suplimentare excelente, care ne ajută să obţinem un echilibru emoţional, mintal şi o stare generală bună. Terapiile alternative (denumite şi terapii complementare), pot fi practicate în paralel cu orice fel de tratament medical convenţional, deoarece aceste terapii ne ajută prin prisma abordării lor holistice în ceea ce priveşte armonia şi bună-starea noastră emoţionale şi psihosomatice. Cuvintele „vindecător”, precum şi „terapie/vindecare” sunt folosite respectând aceste principii şi sunt utilizate în sensul larg şi general al acestor expresii şi nu sunt folosite în aceleaşi contexte în care sunt utilizate în limbajul convenţional medical sau al psihologiei sau în contextul ştiinţelor medicale.