SCAPĂ UȘOR DE OBICEIURILE ȘI PROGRAMELE MENTALE NOCIVE

Ai mai incercat de nenumarate ori sa afli care este problema care te blocheaza si de ce 

Get Your Points Across by Using Lists

 • Vei sti cum sa depasesti usor momentele dificile din viata ta.
  What are the points about? Anything you want. This could be a summary of the page so far, for example (remember those scanners?).
 • Vei avea relatii armonioase cu oamenii cu care interactionezi.
  You can think of the layouting/formatting task on a sales page in this way: the goal is to present nice, appetizing, bite-sized morsels for your reader. Don't hit them over the head with big words or long paragraphs. Make it easy and fun to experience your sales page.
 • Vei avea un salt major in calitatea vietii pe care o traiesti.
  That's the result you should aim for with your content. Once your reader understands the story and all the points you've made, they will truly understand the value of your product (or service, or whatever you're selling).
 • Vei capata incredere si stima de sine.
  What are the points about? Anything you want. This could be a summary of the page so far, for example (remember those scanners?).
 • Conecterea si cunoastrea de sine.
  You can think of the layouting/formatting task on a sales page in this way: the goal is to present nice, appetizing, bite-sized morsels for your reader. Don't hit them over the head with big words or long paragraphs. Make it easy and fun to experience your sales page.
Oltea Tudose
Coach de Conectare Autentica

Despre Oltea

Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului, si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in terapie cu clientii, in intalniri individuale sau de grup, lucrand cu peste 2000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci "vindecarea cu unde theta" care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

CUM DECURGE O SEDINTA INDIVIDUALA DE THETA HEALING

  1. INTALNIREA INCEPE PRINTR-O DISCUTIE IN CARE ITI EXPLIC CUM FUNCTIONEAZA METODA MEA DE TERAPIE SI TEHNICA THETA HEALING.
  2. APOI VOM INCEPE SA DISCUTAM CU SCOPUL DE A IDENTIFICA CREDINTELE TALE LIMITATIVE CARE SUNT LA BAZA MOTIVULUI PRINCIPAL PENTRU CARE AI VENIT.
  3. URMEAZA MEDITATIA IN STARE THETA CARE NE CONECTEAZA CU SUBCONSTIENTUL TAU SI ACOLO VINDECAM IMPREUNA CREDINTELE TALE LIMITATIVE
  4. INCHEIEM PRINTR-O DISCUTIE IN CARE PRIMESTI RECOMANDARI PENTRU CE AI DE FACUT, CARE SUNT PASII URMATORI

   DESI DE OBICEI SE OBTIN REZULTATE INCA DE LA PRIMA SEDINTA, AM OBSERVAT DIN EXPERIENTA CA PENTRU A AVEA SCHIMBARI PROFUNDE SI DE DURATA ESTE NECESAR UN MIMIM DE 3 SEDINTE INDIVIDUALE.

O sedinta individuala de 60 – 90 minute costa 250 lei. Pentru a beneficia de sedinte de terapie individuale este necesar sa stabilim o intalnire in functie de disponibilitatile comune.

Pentru cei care locuiesc in alte orase sedinta se poate desfasura prin intermediul Skype

Cabinetul este langa STATIA DE METROU UNIRII. Va rog sa ma contactati inscriindu-va in formularul de mai jos sau la telefonul 0724 12 66 17. Dupa inscriere veti primi toate detaliile necesare participarii la sedinta.

Cateva explicatii despre sesiunile individuale de Theta Healing!

In creierele noastre avem stocate informatii pe care le accesam in aproximativ 95% din timpul unei zile. Sunt acele informatii pe care le “stim”, le-am invatat sau le-am preluat din copilarie din propriile experiente sau din experientele familiei din care provenim. De asemenea sunt informatii ramase in subconstientul nostru din experiente ale lumii noastre, ale umanitatii sau ale culturii din care facem parte. Le “stim” atat de bine incat viata noastra functioneaza conform acestor “programe”, ca si cum creierele noastre ar fi calculatoare in care ruleaza programe gata instalate. Fie ca am vrut sau nu, ele sunt in creierele noastre. Ele sunt acolo, unele ne sunt benefice, altele nu ne sprijina, pe unele le constientizam, pe altele nu: la Theta Healing noi le spunem “convingeri” si pot de asemenea sa fie si emotii vechi, stocate… totul fiind de fapt forme de energie.

De cele mai multe ori, oamenii cu care lucrez fie in sedinte, fie in cursurile de Theta Healing imi vorbesc despre acele “programe” care ii deranjeaza in vietile lor: ca “banii vin si pleaca la fel de repede”, ca “trebuie sa munceasca foarte mult ca sa si primeasca rasplata” si ca de aceea sunt extenuati, lucreaza 12 ore pe zi si “nu au timp” pentru ei insisi sau pentru familie, ca “le este imposibil sa puna bani deoparte”, ca “ le este foarte greu sa il suport pe sef”, etc.

Insa imi vorbesc si despre acele programe care le plac: ca “sunt organizat”, ca “sunt buna la suflet si imi place sa ajut oamenii”, ca “sunt vesel si ma joc cu drag cu copiii mei”, ca “stiu sa fac bani”, etc.

Cu Theta Healing putem sa facem o sortare constienta a programelor pe care ni le dorim sa le traim in vietile noastre… pentru ca s-a demonstrat ca accesand frecventa Theta a creierului putem schimba convingerile sau informatiile din subconstient cu care dorim sa lucram, le scoatem si anulam si cream altele noi in loc. Cu alte cuvinte reprogramam “computerul” propriu, stergem programe vechi, instalam programe noi, in deplina constienta!

In frecventa Theta intram in fiecare zi in somn, dar cu Tehnica Theta Healing o accesam pe deplin constienti, auzim, simtim, putem sti tot ce se intampla in jur. Starea este profunda, fara ganduri iar prin ceea ce unii dintre noi numim intuitie primim de la subcontient fie senzatii in corp, fie imagini, fie “ganduri”, dar diferite de zumzetul zilnic al gandurilor, sunt “ganduri” clare, precise.

Cei mai multi oameni cu care lucrez imi spun ca simt o stare de pace si liniste. Anumite imagini din copilarie le revin cu claritate, procesul in sedintele individuale este “personalizat”, in functie de ceea ce vine la rand a fi vindecat. Insa multi oameni vin la sedinte cu “temele facute”, adica stiu deja dinainte cu ce subiecte doresc sa lucreze si impreuna clarificam ce se doreste a fi schimbat. Dinamica procesului de vindecare este una ne-lineara, nu intotdeauna stim unde ne duce. In starea de theta, oamenii simt putin diferit de realitatea din frecventele alfa si beta, si de foarte multe ori sunt ei insisi uimiti de aceste diferente. La un moment dat, simtim impreuna ca procesul s-a incheiat si iesim din starea de Theta. De foarte multe ori, clientii mei stiu deja cu ce doresc sa lucreze intr-o sedinta viitoare.

Dupa sedinta, oamenii au uneori ganduri noi, mici-mari revelatii personale despre vietile lor, altii simt ca li s-au activat abilitati despre care nu stiau ca le au. Multi si le noteaza si rugamintea mea este ca intotdeauna sa imi comunice evolutia pe care o simt. Intotdeauna primesc cu bucurie mesajele clientilor mei. Cu cateva dintre clientele mele care vin regulat la sedinte derulam cu curiozitate si bucurie procese vindecatoare, ca episoadele unui serial. Am cateva familii (cupluri, mama-fiica-fiu, mama-fiica cu care am lucrat sau inca mai lucrez, schimbarile in bine in acele familii sunt remarcabile.

Testimonialele emotionante pe care le primesc arata ca schimbarile se produc diferit de la om la om… in functie de “configurarea” proprie

Intentia din sufletul fiecaruia este vela intinsa in vantul vietii, uneori prindem viteza, alteori plutim in liniste, mai avem si furtuni sau soare, insa e important sa ne simtim puternici si increzatori pe val!

PRECIZARE: Nicio metodă sau tehnică de vindecare descrise în acest site web nu pot înlocui un diagnostic sau un tratament psihoterapeutic sau oricare alt tratament prescris de un medic. Terapiile alternative şi meditaţia reprezintă instrumente suplimentare excelente, care ne ajută să obţinem un echilibru emoţional, mintal şi o stare generală bună. Terapiile alternative (denumite şi terapii complementare), pot fi practicate în paralel cu orice fel de tratament medical convenţional, deoarece aceste terapii ne ajută prin prisma abordării lor holistice în ceea ce priveşte armonia şi bună-starea noastră emoţionale şi psihosomatice. Cuvintele „vindecător”, precum şi „terapie/vindecare” sunt folosite respectând aceste principii şi sunt utilizate în sensul larg şi general al acestor expresii şi nu sunt folosite în aceleaşi contexte în care sunt utilizate în limbajul convenţional medical sau al psihologiei sau în contextul ştiinţelor medicale.