contact@olteatudose.com

INREGISTREAZA-TE ACUM

Aducem iertare pentru 2017 si integrarea experientelor lui si cream fiecare propriile intentii si planuri pentru 2018. Cu iubire! 

+

Workshopul se desfasoara ONLINE, adica fiecare la propriul calculator in propria casa.

1.

ADUCI IERTARE IN EVENIMENTELE NEPLACUTE DIN ANUL CARE S-A INCHEIAT

Evenimentele cu incarcatura negativa din anul care s-a incheiat sunt ca niste pietroaie agatate de gleznele noastre: resentimente, frustrari, furii, tristeti… chiar daca ele ne invata lectii valoroase, pe noi ne apasa greutatea lor. Cum ar fi sa primim lectiile lor si sa ne eliberam de povara? Prin exercitii de introspectie ghidate de mine, vei constientiza ce ai primit folositor in anul trecut si cum poti sa ierti ce a fost nociv pentru tine.

2.

Integrezi partea pozitiva a experientelor

De multe ori experientele de viata trec pe langa noi si gonim mai departe si mai departe, fara sa intelegem ce ni s-a intamplat. Iar data viitoare reluam procesul fara sa ne fi invatat lectia. Cum ar fi sa primim darurile pe care ni le aduce Universul, sa le descoperim cu usurinta, sa le integram? Meditatia in starea de theta ne va ajuta sa primim cu usurinta lectiile si sa ne conectam la acea parte inteleapta din noi care ne ghideaza cu iubire.

3.

Iti creezi Anul Nou cu claritate

De multe ori ne organizam viata in functie de experientele nefericite din trecut, ca sa evitam necazurile, frustrarile… dar ratam bucuria de viata, suflul care ne umple inima, ne intinereste in toate celulele. Cand ai facut „curat” ai loc sa devii creativ, ai loc de joaca, creezi spatiul potrivit tie pentru a-ti trai viata TA. In urma meditatiei, vedem cu claritate in ce directie dorim sa mergem in noul an.

4.

Dai frau liber dorintelor tale materiale

Inainte ca lucrurile sa apara in viata ta, ele sunt doar un gand puternic conectata la o intentie reala de a vedea acel lucru ca existand in viata ta. Totul apare in urma unei energii curate care se materializeaza. Daca vrei sa experimentezi si tu materializarea in viata ta, vom face o meditatie speciala in cadrul evenimentului de aceea te invit de pe acum sa iti faci o lista cu lucrurile cuantificabile in bani pe care le-ai dori sa le ai.

4.

Ce MATERIALE primesti in urma workshopului:
  • Fisa descarcabila cu exercitii care te ghideaza eficient atunci cand doresti sa faci o schimbare pozitiva in viata ta
  • Filmul editat si descarcabil al workshopului online pe care il poti revedea si relua de cate ori doresti.
  • Instructiuni pregatitoare pentru workshop

Oltea Tudose
Coach de conectare autentica

Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in sedinte individuale cu clientii, in intalniri de grup, lucrand cu peste 2000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci „vindecarea cu unde theta” care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching, hipnoza si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

Binele cel mai inalt si o manifestare benefica in vietile clientilor mei sunt valorile de baza ale spatiului pe care cu empatie il creez pentru clientii mei. Ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

TESTIMONIALE

Ce spun oamenii care au lucrat cu Oltea:

Oltea e frumoasă și caldă și intuitivă și perspicace. Și are răbdare și se pricepe din ce în ce mai bine. La Theta cu Oltea a fost prima dată Wow! Waw! Uău! A fost un super boost! Cu o stare de bine și o energie care au durat câteva zile! A doua oară a fost cu așezare de ape și a treia oară cu vindecarea unei probleme supărătoare de demult. Mi-e tare dragă Oltea! Cu tot dragul

Maria

Buna Oltea, Ma bucur nespus ca ai putut organiza o seara atat de frumoasa si deaseamnea ma bucur ca te-am revazut dupa ceva timp. Nu ti-am spus niciodata ca pentru mine esti un inger, ingerul pe care mi l-a trimis Cel de sus in momentele in care am avut cel mai mult nevoie, iar prin sedintele individuale facute impreuna am invatat ce inseamna sa construiesti o relatie, ce inseamna comunicarea si nu in ultimul rand ce inseamna acceptarea. Cand am venit la tine eram deja in plina depresie cu un tata bolnav de leucemie, cu o casnicie in prag de divort si cu un copil mic lipsit de afectiunea mamei, cum sunt acum datorita tie: – un om care a inteles ce inseamna sa construiesti (m-a ajutat mult povestea voastra) prin comunicare si non control, asa ne-am salvat de la divort; – cu un copil care imi spune in fiecare zi Te iubesc mami – si nu in ultimul rand am avut puterea sa fiu langa tatal meu in ultimele lui clipe, sa ma rog ca sufletul lui sa mearga in lumina si sa fie lumina, sa ne vegheze de sus. As vrea sa spun ca te recomand cu drag, dar e putin spus si atunci iti spun Te iubesc si Te imbratisez cu drag. p.s Si cum seara s-a chemat Oglinda, iar tu pentru mine esti o “oglinda” mi-am dat seama cu cata detasare si incredere vorbesti in public, iar eu trebuie sa imi rezolv si aceasta problema.

Alina

Aveam nevoie de un raspuns si, deloc intamplator, a si venit. Mai intai o mare curiozitate m-a impins sa merg la o sedinta cu Oltea de unde nu imi aduc aminte decat ca am plans, mult si linistitor. Am plecat linistita stiind ca pot sa o sun oricand nu mai aveam raspunsuri. Apoi am fost la seminarul Oltei unde mi-am deschis si inima nu numai mintea. Dar experienta senzationala a fost abia la cursul despre rugaciune unde blanda Oltea ne-a fost altaturi pe carari neumblate. O sa imi ramana mereu in minte imaginile din timpul meditatiilor si usurinta cu care am ajuns acolo. As fi vrut sa povestesc si ce am experimentat la finalul cursului dar nu stiu cum sa pun povestea in cuvinte. Toti cei de acolo doar au simtit-o. Oricum, recomand cu mare caldura lucrul cu Oltea. Asa cum zice ea, nu ne invata nimic ci doar ne ajuta sa primim cu deschidere. Multumesc, Oltea

Cristina

FAQ

Aici cateva intrebari care apar frecvent:

Si de data asta doar pentru femei?

Acest eveniment se adreseaza si femeilor si barbatilor doritori sa se descopere pe sine si sa aduca echilibru in vietile lor.

Ce facem acolo?

Este un eveniment de 2,5 ore in care vom medita in starea de theta si vom identifica fiecare si schimba convingeri nocive. NU este un workshop unde participantii trebuie sa impartaseasca din viata proprie, formatul este mai mult cel al unei conferinte-seminar. Sunt exercitii care se vor face individual sub ghidajul meu si meditatii ghidate la inceput si pe parcurs. Fiecare va primi deschiderea si informatiile care ii vor fi de folos. Ai nevoie de hartie si pix la indemana, un pahar cu apa, liniste, casti si un calculator conectat la internet.

Cat costa?

Participarea la workshop este de 60 lei/persoana. Pentru rezervarea locului este necesar sa te inscrii si sa platesti participarea in avans. O data realizarea transferului, primesti un email cu linkul tau personal pentru a te inregistra si participa.

Trebuie sa ma imbrac intr-un anume fel?

Chiar daca acest eveniment contine momente de meditatie, pe tot parcursul lui vei sta in sezut, deci nu la orizontala nici in timpul meditatiilor. Asadar imbraca-te oricum te face sa te simti bine.

Vreau sa imi anunt si prietenele…

Ma bucur sa fim cat mai multe persoane deschise si care doresc sa primeasca acest cumul de informatii valoroase privitoare la viata si la evolutia spirituala. Pentru ca „cine se aseamana se si aduna” va rog sa trimiteti mai departe prietenelor si prietenilor vostri anuntul despre acest workshop online.

De ce imi recomanzi sa vin? Ce este special?

In toate evenimentele pe care le-am organizat s-a creat o stare de bine si de introspectie vindecatoare. Invatam unii de la ceilalti si ne sprijinim emotional. Comunitatea conteaza foarte mult. E o energie plina de iubire si lumina, creativa si optimista.

Cat dureaza, cand incepem?

Evenimentul dureaza 2,5 ore. Incepem punctual la 19:30, ora Romaniei. Incepem cu o meditatie, de aceea va rog sa va logati la timp. 

Un ultim lucru…

Veniti pregatiti sa ne simtim bine, e ca o mica „petrecere” intre prieteni chiar daca lucrurile se petrec online. Intentia mea este intotdeauna sa fim intr-o stare de bine din care sa ne „hranim” cu energie buna si luminoasa. Multe revelatii apar in acest spatiu de iubire si prietenie, de deschidere. Si astfel drumul catre vindecare poate sa fie mai lin. 

Pentru calitatea transmisiei am limitat numarul de locuri, inscrie-te acum pentru a-ti asigura locul!

INREGISTREAZA-TE ACUM

© {tcb_current_year} automaTketing.com All rights Reserved