contact@olteatudose.com

Curs de Baza in Theta Healing BUCURESTI 14-15-16 martie

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ce este Theta Healing?
“de fiecare data cand plecam in vacanta si trebuie sa zbor cu avionul imi este frica”, “nu stiu de ce dar niciodata nu imi ajung banii”, “in fiecare primavara ma imbolnavesc si parca e din ce in ce mai rau”

In subconstientul fiecaruia dintre noi “ruleaza” continuu programele care creaza perceptia despre viata noastra. In subconstient sunt inmagazinate toate convingerile, fricile, parerile noastre, cele pe care ni le-am creat in urma experientei de viata de la inceputul acestei vieti si pana acum

Theta Healing este o tehnica prin care, accesand o frecventa profunda a creierului, theta, si intr-o stare deplina de constienta, inlocuim convingerile din subconstient cu altele care sa ne fie benefice si care sa fie spre binele nostru cel mai inalt

Ce facem in curs?
La cursul de baza invatam sa lucram cu sine sau cu alti oameni cu aceasta tehnica pentru identificarea surselor celor mai profunde ale problemelor si pentru a le schimba.

In cadrul acestui curs veti afla ca aveti puterea interioara de a va crea propria perspectiva asupra vietii. Veti afla ca puteti sa fiti in legatura directa cu valori fundamentale ale spiritului uman: iubirea, integritatea, lumina interioara si ca acestea pot fi spatiul curat din care va recreati in mod constient viata.

Tot in cursul de baza lucram cu tehnici de vindecare prin conectarea cu Dumnezeu: curatarea corpului de toxine, de radiatii, echilibrari hormonale sau intarirea sistemului imunitar si altele.

Cine este instructorul?
Oltea Tudose, arhitect
Am studiat si practicat arhitectura timp de 10 ani in Germania.
M-am intors in 2007 in Romania si dupa 2 ani am decis sa inchid biroul de arhitectura.
Tot in 2007 am inceput si sa ma focusez pe diverse metode de dezvoltare personala si comunicare.
Am creat blogul de alaptare mamalapte.ro.

Am descoperit Theta Healing si am devenit practicant ajutand multi oameni sa isi recreeze viata.
Sunt instructoare certificata de Thetha Healing iar visul meu este sa ajut oamenii sa isi descopere puterea lor interioara si sa depaseasca orice i-ar putea opri in a fi plini de iubire si in echilibru. Mai multe despre mine aici:https://olteatudose.com/despre-mine/

Voi primi o certificare?
La curs veti primi urmatoarele:
• manualul cursului in limba romana,
• cartea Theta Healing a Vianei Stibal, tradusa in limba romana
• la finalul cursului Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.
• Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficialwww.thetahealing.com , ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

Cand, unde, cum?
Cursul de baza Theta Healing dureaza doua zile si jumatate:
• Vineri 14 martie 17:30 – 18:00 inregistrarea participantilor, curs 18:00 – 21:00
• Sambata 15 martie 9:30 – 17:00, pauza de pranz 13:00 – 14:00
• Duminica 16 martie 9:30 – 17:00, pauza de pranz 13:00 – 14:00
• Locatia la Bucuresti va fi comunicata ulterior
• Cost: 750 lei,
• Inscrierea se face pana pe 10 martie la butonul de mai jos si cu un avans nereturnabil de 200 lei. (in cazul in care cineva se inscrie, plateste avansul dar nu mai poate participa la data pentru care s-a inscris, avansul poate fi folosit pentru un alt curs sustinut de mine in decurs de 4 luni de la data initiala a cursului sau poate fi transmis unei alte persoane interesate de acest curs.)

Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare: contact@olteatudose.com sau 0724 12 66 17.[/vc_column_text][mk_button dimension=”three” size=”large” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#fff” outline_hover_color=”#333333″ bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-tag-5″ url=”https://docs.google.com/forms/d/1H4UX2RMgKgOjsS5vf20wbZsYlK5WHwRDXZK8Kejz-CI/viewform” target=”_blank” align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]INSCRIERI AICI[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns