contact@olteatudose.com

Banii si energia lor

Banii – o energie cu intentii curate?!

Pare de necrezut sa plasez ideea de “bani” intr-o zona a puritatii? Da, stiu ca pare de necrezut. Mai mult, eu am “indrazneala” sa ii plasez in zona de sprijin, de ajutor, de iubire!

E de inteles sa avem pareri contradictorii despre bani pentru ca majoritatea covarsitoare a ideilor despre bani vehiculate imprejurul nostru se refera la ei ca la ceva de care nu prea am vrea sa ne apropiem: sunt prea putini, apartin doar zgarcitilor, vin greu la noi, pleaca repede, nu ne ajung atunci cand avem nevoie de ei, ca sa faci bani trebuie sa faci compromisuri multe si grele… si cate si mai cate alte pareri.

In meditatia Energia Banilor din ciclul celor 3 + 1 Meditatii Ghidate, iti propun sa te conectezi cu energia curata a banilor, dincolo de toate gandurile care ii incarca in mod negativ. Iti recomand sa iti iei timp si sa iti creezi un spatiu in care sa poti fi tu cu tine. Porneste meditatia si urmeaza ghidajul meu daca ai deja aceasta meditatie. Daca nu o ai, te invit sa citesti instructiunile de mai jos si sa te lasi inspirata/inspirat de gandurile tale in da banilor tai puterea iubirii si a puritatii lor si astfel sa ii lasi sa te sprijine cu adevarat.

Gandeste-te ce alte “etichete” s-au mai pus banilor in jurul tau, ce ganduri si pareri ai tu despre bani, despre oamenii cu bani, despre oamenii care fac bani. Ai putea chiar sa iti faci o lista scrisa cu toate aceste convingeri.

Acum inchipuie-ti ce incarcatura emotionala punem pe “umerii” banilor cu gandurile noastre constiente sau inconstiente!! Daca ai putea pentru cateva clipe sa privesti banii ca pe niste monede sau hartii care au scopul sa te ajute sa obtii bunuri sau servicii pe care ti le doresti, de care avem nevoie si in acelasi timp sa renunti la TOATA incarcatura negativa de mai sus… care sunt cele cateva ganduri pe care le-ai avea fata de bani? Denumeste si eventual noteaza chiar 3-4 ganduri/sentimente care iti apar, asa, primele care iti apar in gand.

Asadar, FARA TOATA incarcatura si plasandu-i intr-un spatiu de sprijin, de iubire din care esti deschis/a sa primesti, sentimentele tale fata de bani sunt…

 

Mie imi vine sa zic bucurie, recunostinta, iubire…

Si daca acum ai ramane in acest spatiu mental, de a primi darul oferit cu iubire, de a avea recunostinta fata de sursa de unde vine darul, cum privesti acum sursa aceasta, adica banii? Simte cum aceasta energie curata te sprijina, isi doreste sa iti daruiasca, simte ca poti si ca primesti aceste daruri.

Banii si energia lor curata sunt cadouri ale acestei lumi pentru cei care sunt dispusi sa primeasca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.