contact@olteatudose.com

Cu totii avem acces

cu totii avem acces

Stii momentul acela cand iti deschizi emailurile si vezi deja o lista de newslettere de care deja te-ai plictisit si care iti ocupa locul in inbox? In plus stii deja ca toti vor sa iti vanda ceva, iti ocupa timpul cu o polologhie lunga la finalul caruia va fi un call-to-action si cu un link de plata… De ce sa le mai citesti?

“Toti doar vor sa vanda, m-am si saturat… La suprafata cica se ocupa de dezvoltare personala si spiritualitate dar in spate tot castigul financiar… Las’ ca stiu eu. Mai bine ma sterg din baza asta de date sa nu ma mai deranjeze cu chestiile astea. Bani, bani si iar bani… Si oricum ma agita ca toti imi vor banii mei… Toti vor sa ma pacaleasca sa castige ei!”

Acum cateva newslettere va rugam sa “faceti ordine” in vietile voastre si mai bine sa va stergeti din baza mea de date decat sa va enerveze emailurile mele.

Pentru ca desi si eu traiesc din munca mea, si eu am cheltuieli ca orice om, si eu am copii si facturi de platit, nevoi si dorinte de implinit… si lucrurile acestea sunt la fel pentru majoritatea oamenilor, sunt multi care cred ca munca spirituala trebuie sa fie oferita pe gratis.

Si ma intreb: cine dintre noi chiar valorizeaza lucrurile pe care le au si pentru care nu au depus nici un efort? Chiar asa, te astepti cand cumperi parizerul ieftin sa fie la fel de fin, gustos si sanatos ca sunca aceea organica fezandata si afumata prin proceduri naturale si ecologice? 🙂

 

Munca spirituala “pe gratis” o fac eu cu mine, o foarte mare parte a timpului meu personal. Zic „pe gratis” ca o ironie pentru ca si eu lucrez uneori cu alti terapeuti pe care ii platesc, chiar daca pot unele lucruri sa le lucrez eu singura cu mine. Pentru a fi una dintre cele mai linistite, echilibrate si in pace variante a mea pentru viata mea si pentru atunci cand interactionez cu ceilalti oameni, fie familia, fie cunostintele sau clientele si clientii mei, investesc in mine, in evolutia mea, in starea mea de bine fizica si emotionala, in bucuria mea de viata. Si asta este investitia mea! … pentru ca respect foarte mult increderea cu care ma investesc oamenii cu care lucrez, respect foarte mult energia care se creeaza si spatiul de pace si compasiune pe care il creez pentru clientele si clientii mei. In primul rand respect foarte mult efortul pe care il depun oamenii care se angajeaza in a lucra cu mine, efortul lor, dedicarea, intentia de a vindeca si de a ajunge la rezultate, deschiderea de a descoperi perspective noi, experimentarea in viata reala a noilor descoperiri si perspective, rezultatele lor. Respect timpul pe care il aloca muncii lor de introspectie… pentru ca in viata obisnuita oamenii nu isi iau timp pentru sine, pentru descoperirea de sine, iar cei care fac asta ies din zona de confort, iar asta chiar inseamna efort. Am foarte multa apreciere pentru efortul de a-ti imbunatati viata si starea de bine, de a intra pe frecventa Creatorului…

Data trecuta v-am scris punandu-va cateva intrebari

<<Cum esti tu?
Cum arata exercitiile tale de prezenta?
Cum se simte sa fii prezenta in viata ta?
Cum arata asta in relatia cu copilul tau?
Cum arata asta in viata ta de cuplu?

Scrie-mi! Scrie-mi daca e ceva care pare sa iti stea in cale, ce te opreste sa fii prezenta/prezent?>>

Multi dintre voi imi scrieti si va multumesc, va raspund personal fiecaruia si chiar ma bucur de fiecare mesaj. Dar unul dintre mesajele primite ca raspuns a fost deosebit, foarte autentic… Mi-as dori sa va deschida o perspectiva noua, folositoare de a vedea lucrurile:

“ok, iti scriu….

este, asa cum bine stii… si o forma de constientizare a problemelor mele nu neaparat o forma de a-ti cere ajutorul… habar n-am daca am nevoie de ajutorul tau…

si asta nu pentru ca imi merg toate bine sau ca ma descurc cu toate ce le am de dus in spate… singura, ci pentru ca sunt constienta de latura comerciala a ceea ce faci tu si de limitarile mele bugetare daaaaar, vezi tu, nici nu am dat unsubscribe asa cum bine imi sugerai sa…”fac ordine in viata mea”.

……………………………………

Poate mai mult ti-am zis decat sa-ti scriu, prin modul liber pe care am ales sa-l folosesc si scriitura mea dar, asa cum am spus deja… poate nu ai mai citit dar n-are a face… la mine gandurile au curs… si sunt mai „clara” cu mine acum si, de aceea, iti multumesc pentru oportunitate!!!”

 

A primi o oportunitate si a primi foloasele ei este ceva ce ni se poate intampla oricand si tine de fiecare dintre noi sa deschidem sau nu poarta ca sa intre. Oportunitati de bucurie de viata, de schimbare de perspectiva, de invatare primim in fiecare moment de la tot ce ne inconjoara. Unele astfel de “oportunitati” ne vin tocmai ca raspunsuri la intrebarile si preocuparile noastre, poate nu totdeauna ne dam seama, poate nu totdeauna avem dispozitia sa fim deschisi, poate experiente anterioare ne opresc de la a ne deschide, sau poate nu e momentul tau chiar atunci, dar poate ca este de fapt si poti lasa sa vina catre tine ce este de primit.

 

Cand intru in starea de prezenta si conectare cu Creatorul pe o anumita tema, pentru o anumita persoana sau cand lucrez cu grupurile, ceea ce primesc se revarsa apoi ca un flux de informatie mai departe… iar cine este la momentul de a primi ceea ce este de primit simte, intra in acea vibratie, primeste informatia dincolo de minte, de rational, primeste energia transformatoare si de multe ori vindecatoare care apoi ia forme concrete in viata reala.

Experimentez asta de multi ani si sunt atat de plina de apreciere pentru aceste daruri la care cu totii avem acces. La care cu totii avem acces. Cu totii avem acces!

Lasă un răspuns