contact@olteatudose.com

Cum sa gasesti TIMP PENTRU SINE si liniste interioara in tumultul vietii de mamica ocupata!

de Oltea Tudose,
expert in a sprijini mamele sa isi redefineasca misiunea vietii, terapeut Theta Healing.
In acest articol iti voi revela una dintre greselile majore pe care le fac cele mai multe mame in cautarea armoniei in familie, ceea ce le conduce insa la a fi nefericite, neimplinite si stresate.
De asemenea iti voi spune 4 principii pe care, daca le  vei integra in viata ta, iti vei gasi linistea, fericirea si implinirea in rolurile de femeie pe care ti le-ai ales in viata.
1. Fii prioritatea nr 1. in viata ta
Daca inainte de copii ai avut mai mult timp sa te ocupi si de tine, sa iti implinesti bucuriile si dorintele, acum pare ca ti s-au redus resursele. In plus a fi tu insuti o prioritate iti trezeste sentimente de vinovatie fata de copii sau fata de partener. Probabil te recunosti in „tabloul” mamicii care in sfarsit a iesit singura in oras si tot de la magazinul de hainute pentru copii a facut cumparaturile.
A fi prioritatea nr. 1 nu inseamna deloc sa te comporti egoist ci sa ai grija de tine, cu iubire, inseamna sa contezi in ochii tai, inseamna sa te pui si pe TINE in randul celor carora doresti sa le arati iubirea si afectiunea…

Lasă un răspuns