contact@olteatudose.com

Despre bani si abundenta

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hai sa ne uitam la domeniul “bani” din viata ca la un fluviu care curge. Intentionat nu ii spun “energie” ca sa nu va speriati. Cititi mai departe. 🙂
Deci, fluviu care curge la vale, in albia lui. Inchide ochii cateva momente si inchipuie-ti un fluviu.
Poate fi unul linistit, natural, cu apa limpede, curata, rece, racoritoare. Poti sa bei din apa lui pentru ca e curata si ai toata increderea ca iti va potoli setea si iti va placea gustul, ca va fi binefacatoare pentru fiecare celula din corpul tau.
De asemenea stim ca exista si ape poluate, pline de gunoaie, in care se varsa toate haznalele si substantele chimice, pe care plutesc tot felul de chestii, de la care vrei sa iti intorci privirea si sa te indepartezi. Nici gand sa te adapi sau sa te scalzi in el. Brrrr…
Cand locuiesti langa o apa poluata nu te gandesti decat cum sa pleci catre o apa curata, sa te muti mai la munte unde ai mai multe sanse sa fii aproape de o apa curata. Iti sar in ochi gunoaiele plutitoare si incontinuu te enerveaza murdaria din rau. Ajungi sa te plangi de oamenii prost-crescuti si inconstienti care varsa mizeriile oriunde, de lipsa de responsabilitate a industriei, a institutiilor statului care nu stiu sa educe si sa controleze situatia, te ingrijorezi de viitorul omenirii, si toate astea pe buna dreptate. Poate chiar iti asumi o lupta pentru indepartarea mizeriei… cu speranta ca intr-o zi fluviul va fi curat, apa pura si pestii vor inota sanatosi in el.
Pana atunci de cele mai multe ori uitam sau nu mai stim sa privim si sa simtim apa curata care a ajuns sa poarte toate aceste mizerii in ea. Ea e in continuare acolo, ca doar fluviul nu e doar din gunoaie si substante chimice.
Ne e greu sa o mai vedem, ne e greu sa “sortam” cu privirea picaturile de apa de toate celelalte. Dar ea e acolo. Si ei putem sa ii fim recunoscatori ca raul totusi curge. E puterea ei care face ca fluviul sa existe.
Putem sa recunoastem puterea ei, sa ne concentram pe apa, sau sa ne plangem de mizerii si sa luptam impotriva lor. Fiecare metoda are beneficiile ei si din fiecare imi primesc beneficiile mele personale. Ma simt “zen” si “spirituala” pentru ca ma conectez doar cu “energia pura” a apei. Sau ma simt o luptatoare pentru dreptate, trec la actiune si stiu ca va insemna munca multa pentru a “curata blocajele energetice” pana cand voi atinge “puritatea”. Pot alege fiecare dintre cele doua cai de mai sus.
Sau pot alege echilibrul. Sa onorez si sa “cresc” energia curata, sa ma bucur de ea, sa ma conectez cu ea, sa stiu ca exista si sa ma las surprinsa de ea. Si de asemenea, fara indarjire, sa fac curat.
In mesajul meu urmator voi continua explicatia mea despre felul in care manifestam in viata.
In care dintre cele doua paradigme te simti? Ce vezi in perspectiva ta despre bani si abundenta in viata ta? La ce te concentrezi mai mult, la ce merge sau la ce nu merge in general si in privinta banilor? Ce ai incercat pana acum? Cum a functionat?
Miercuri 23 sept. voi conduce o sesiune terapeutica de grup cu tema “Abundenta si Banii” in care intentia este sa ne calibram pe acest echilibru, sa simtim si sa ne conectam cu energia curata a banilor, identificand si vindecand in profunzime convingerile nefavorabile din subconstient.
Inscrieri si detalii organizatorice gasiti la acest link:(https://olteatudose.com/abundentasibani). Va fi intens si doar pentru cele hotarate sa lucreze cu sine si sa isi schimbe paradigma despre bani si abundenta astfel incat banii sa aiba alta valoare si putere de manifestare in viata voastra, de la un nivel vibrational mai inalt, mai benefic, mai in echilibru cu voi insiva.
BONUSUL pentru cele care participa este accesul online nelimitat la meditatia de conectare cu energia banilor.
***
In aceasta toamna urmeaza mai multe sesiuni de grup cu teme specifice. Acestea sunt intalniri de 3 ore dedicate lucrului profund cu subconstientul pe anumite teme. Sesiunile de Grup programate pentru aceasta toamna au fiecare cate o tema dintre urmatoarele:
  • Abundenta si Banii
  • Reconectarea cu Feminitatea
  • Relatia copil-parinte
Prima sesiune de grup este
miercuri 23 septembrie in Bucuresti cu tema 
„Abundenta si Banii” – detalii si inscrieri
Sesiunile de Grup sunt intalniri intense de lucru, in starea de theta, in care fiecare dintre noi identificam si schimbam acele convingeri nocive care ne influenteaza viata. Eu conduc lucrul terapeutic de grup si ghidez meditatiile in starea de theta.
Mai multe descrieri gasiti in linkul evenimentului:
Va invit sa va inscrieti cat mai repede pentru a va rezerva locul!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns