contact@olteatudose.com

Dupa OGLINDA la Constanta in 27 ian. 2015

Marti 27 ianuarie am fost cu totii peste 90 de persoane la seminarul OGLINDA la Constanta. Am fost impresionata de interesul, deschiderea, respectul si iubirea cu care am fost primita de oaspetii mei. In zilele imediat urmatoare seminarului am avut cateva zile pline de sedinte individuale, o sesiune de grup cu tema ABUNDENTA IN IUBIRE si Cursul de Baza in Theta Healing – momente intense, procese profunde, vindecatoare si cateva miracole pentru care ii sunt atat de RECUNOSCATOARE LUI DUMNEZEU!!

 

OGLINDA Constanta 27 ian 2015 copy

 

Din foile completate de participanti la finalul seminarului va impartasesc impresii emotionante si care descriu atmosfera:

 

Testimoniale:

„Va multumesc pentru aripa de suflet care m-a atins astazi. Fiti binecuvantata!” (Luiza Ghindea)

 

„Mesajul meu sincer si plin de iubire: MULTUMESC!” (Irina Serban)

 

„Abia la meditatia cu OGLINDA am constientizat cat balast emotional am adunat si de cata vreme il car dupa mine. A fost un catharsis, o descarcare veritabila! Multumesc, Oltea!” (Anca)

 

„Iti multumesc pentru ca mi-ai facilitat conexiunea cu mina insami, lucru pe care nu il mai reusisem de ceva timp. am reusit sa-mi spun „Te iubesc!” – mai ales pentru asta iti multumesc!”

 

„Am descoperit meditatia, o stare de liniste si pace, am simtit senzatii nebanuite, faptul ca am reusit sa nu ma gandesc efectiv la nimic… a fost placut!”

 

„Oltea a avut un rol important in evolutia mea, schimbarea vietii mele, datorita schimbarii perceptiilor mele.” (Andreea)

 

„Vocea dvs este foarte gingasa, suava si plina de iubire. M-a impresionat foarte mult!”

 

„Am realizat ca am o maturitate de care nici nu stiam si ca meditatia pe care o cautam pentru a-mi depasi copilaria era mai aproape decat credeam. Multumesc!” (Rox)

 

„Multumesc foarte mult pentru acest dar, o seara minunata, am primit, am invatat, minunat!” (Mihaela)

 

„Un prilej de redescoperire de sine, un moment al adevarului. Este confortabil de stiut ca ideile si convingerile care ne afecteaza viata pot fi schimbate atat de usor. Puterea este in sufletul si in mintea noastra. Iti multumesc!” (Andreea)

 

„Esti minunata, Oltea! Inspiri bunatate, caldura (ca la mama acasa). Asta e sentimentul – ACASA!”

 

„Multumesc pentru aceasta experienta, sper sa ma ajute sa-mi schimba viziunea asupra vietii, sa ma determine sa fiu eu, in fiecare moment.” (Diana)

 

„Multumesc pentru darul facut si pentru ca ati ales sa faceti acest lucru.” (Adela)

 

„Am invatat multe lucruri constructive si benefice de aplicat in viata mea, si pentru asta va multumesc. Va multumesc si ca faceti o lume mai frumoasa!”

 

„A fost un curs interesant si cu siguranta o sa mai particip si alta data. Sunt fericit ca am putut participa.” (Iulian)

 

„Felicitari!” (Ana)

 

„Meditatiile in Theta au fost extraordinare, m-am simtit bine si iti multumesc pentru cadou – a fost bine primit!”

 

„Sunt fericita si foarte multumita ca am ales sa particip la eveniment. Experienta cu OGLINDA m-a facut sa-mi doresc sa realizez ceea ce mentalizez de mult si n-am avut curajul.” (Gabriela)

 

„Am invatat sa lucrez cu mine, cu fetele mele si cu sotul meu! Am reusit sa inteleg ca pot schimba starile din casa mea si cu atat mai mult imi doresc armonie si conectare cu tot universul.”

 

„Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa particip la acest eveniment, de la care plec cu o stare de bine si de liniste pe care nu am mai simtit-o de mult timp.”

 

 

Raspunsuri la intrebarea: Ce v-a placut la acest eveniment?

 

„Meditatia cu OGLINDA, in primul rand!”

 

„Felul in care ne-ati comunicat informatiile din acest seminar si meditatiile mi-au placut foarte mult!”

 

„Acest eveniment m-a facut sa cunosc mai real acest fenomen Theta Healing, ca totul este de bine daca ne dorim.”

 

„Fiind pentru prima data cand particip la un astfel de eveniment, m-a impresionat exprimarea si experienta traita. Va multumesc pentru darul primit si neasteptat!”

 

„O experienta faina, este prima oara cand am facut meditatie, mi-a placut, m-am simtit bine, mai vreau. Imi place energia pe care ne-ai transmis-o.”

 

„O energie blanda, usor de urmarit, pe intelesul tuturor! Multumesc!”

 

„Densitatea materialului, sinceritatea formatorului, vocea.”

 

„Iubirea si grija pe care ne-ai transmis-o pentru noi”

 

„Ma simt linistita si luminata, in siguranta si imi dau seama la ce aspecte trebuie sa mai lucrez cu mine insami.”

 

„Tema sesiunii. Acest eveniment mi-a oferit liniste interioara.”

 

„Deschiderea, blandetea, bucuria de a impartasi experiente si trairi proprii.”

 

„Mi-a placut ca a fost o experienta unica. Nu stiam nimic despre Theta Healing inainte. Am simtit senzatii unice.”

 

„La sesiunile de grup imi place cumulul de energie pozitiva, cu tot ce decurge de aici. La sfarsitul fiecarei sesiuni ma simt imbogatita spiritual!”

 

„O noua experienta pe care as repeta-o oricand. Multumesc!”

 

„Confirmarea ca orice forma de terapie te conduce catre tine insati, catre iubirea din tine.”

 

„Mi-a placut naturaletea cu care s-a abordat acest curs.”

 

„In primul rand de glasul linistit care mi-a dat pace, meditatia – unde chiar am simtit ceva.”

 

„A fost o seara calda, relaxanta, care m-a ajutat sa elimin o parte din „balast”.”

 

„Liniste interioara. Impacare. Vibratie inalta. M-am simtit puternica si ambitioasa. Am simtit ca pot sa schimb ceea ce nu-mi este benefic.”

 

Va multumesc si eu tuturor pentru toate gandurile voastre bune, pentru cat de mult ati contribuit la energia intregului grup, pentru deschiderea de a lucra cu sine, pentru curajul de a scoate propriul „gunoi de sub pres” pentru a va face curatenie in viata.

 

 

 

Lasă un răspuns