contact@olteatudose.com

Feedback dupa OGLINDA – 11 zile pentru a-ti redefini relatia de cuplu!

Am incheiat pana acum primele doua editii ale seminarului Oglinda – 11 zile pentru a-ti redefini relatia de cuplu. Sunt foarte onorata si recunoscatoare participantilor care s-au angajat la acest efort sa se focuzeze cu onestitate asupra relatiilor lor de cuplu.

Voi posta mai jos cateva din raspunsurile lor la intrebarea mea:

” Cum a fost pentru tine sa iti aloci 11 zile pentru a te focuza pe tema „relatia de cuplu” in cadrul acestui seminar?”

 

„A fost minunat! ­čÖé Pentru mine a fost factorul determinant in luarea deciziei. Gandul constant a fost ca voi aloca in mod constient din timpul meu unui proces ghidat, de care am nevoie in acest moment si pe care, cel mai probabil, nu l-as fi facut cu aceeasi constiinciozitate de una singura.

Mi-au placut temele, in ideea ca acestea au fost motivul si scopul pentru care am stat conectata la fiinta mea, in mod constant.”

Dana

 

„Aspectul „relatia de cuplu” este unul important in viata mea, asa ca nu ma sperie gandul celor 11 zile. Chiar mi-as fi dorit sa dureze mai mult!┬áMi-a placut foarte mult energia din timpul sesiunilor de grup, meditatiile au fost foarte intense si placute. Mi-au fost de mare ajutor si sprijin mailurile primite. M-am simtit pe norisori albi pufosi in aceste 11 zile.

Multumesc!”

Andreea

 

„Pentru mine a fost un avantaj (n.m. sa imi pun focusul pe aceasta tema timp de 11 zile), intrucat am vazut cele „11 zile” ca pe un program, o investitie, un angajament, mai mult decat o intalnire, si deci am avut mai multa incredere cu privire la beneficiile pe care le voi avea.”

Lucia

 

„11 zile mi s-a parut putin timp pentru subiectul „relatia de cuplu”. Atata timp cat relatia dureaza de ani de zile si obiectivul este sa mai dureze, 11 zile pentru ceva „reparatii” merita!”

Carmen

 

„A fost confortabil deoarece am gandit ca am timp sa reflectez si sa „diger” ce se intampla pe parcursul programului.┬áMi-a placut ca se lucreaza „individual” dar se foloseste energia grupului. Pe parcursul seminarului se rezolva probleme profunde pe care nici nu le-ai realizat ca exista.”

Viorel

 

Relatia de cuplu este locul unde ne-am dori sa ne simtim relaxati, acceptati, iubiti, liberi. Este spatiul sufletesc in care ies la suprafata multe din ranile noastre sufletesti adunate de la inceputul vietii sau mostenite din trecut.

 

Ideea pe care o sustin este de a aduce onestitate in relatia cu partenerul si, in mod constient, de a crea impreuna o relatie noua, bazata pe valori comune. Cu alte cuvinte, cream in cuplu un „set de reguli” ale unui joc al vietii pe care ni-l asumam sa il jucam impreuna. Si apoi jucam cinstit jocul creat de noi. Altfel nu prea stim ce jucam…

Pe parcursul jocului e posibil sa ne vina greu sa ne tinem de reguli, si atunci avem sprijinul „coechipierului”, pentru ca suntem in aceeasi echipa. Sau poate unele reguli nu mai sunt de actualitate, am evoluat, ne inspira altceva. si atunci, impreuna cu „coechipierul” putem revizui regulile jocului nostru. Comunicarea devine in felul acesta foarte simpla, neincarcata de suspiciuni, de asteptari, de neimpliniri, pentru ca in acest fel comunicarea se petrece intr-un spatiu de acceptare, de iubire, de … echipa!

 

Stiu, uneori aceasta teorie de mai sus pare greu de pus in practica. Insa am vazut cupluri care au „trecut” dincolo de greul onestitatii si in continuare lucreaza la a tine vie relatia. Deci stiu ca se poate!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.