contact@olteatudose.com

Intalnire experimentala despre Vindecarea cu Unde Theta (Theta Healing) – Constanta 13 martie + Sedinte individuale

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ce se intampla la aceasta intalnire:

La aceasta intalnire vom experimenta impreuna starea de theta, de mai multe ori chiar 🙂 ne vom accesa intuitia si abilitati pe care unii dintre voi nu stiati ca le aveti, voi explica metoda, raspund la intrebari, ne simtim bine!

Pentru aceia care:
• au identificat un domeniu din viata care nu merge cel mai multumitor si isi doresc o schimbare
• deja sunt pe drumul transformarii personale si vor ceva avans si sa prinda viteza
• simt ca misiunea lor in viata este sa ii ajute pe oameni si cauta o metoda prin care sa se exprime
• au abilitati extrasenzoriale si vor sa le puna in practica mai organizat
• s-au plictisit ca destinul sa le fie deja “batut in cuie” dinainte si trec la actiune
• si altii!

Vindecarea cu Unde Theta (Theta Healing) este o tehnica fascinanta, usor de invatat, care iti schimba viata si perspectiva asupra vietii, oricat de “slogan” ar suna exprimarea mea.

“Iti schimba viata” pentru ca oamenii inteleg mecanisme simple despre cum functioneaza mintea umana primind astfel puterea de a fi creatorii propriei vieti.

Problemele din viata reala din relatia de cuplu, din relatia cu parintii, in relatia cu copiii, neimplinirile din cariera, banii si nu in ultimul rand sanatatea, au cauzele in noi insine, oricat am incerca sa transferam “vina” in afara noastra. Cu aceasta tehnica identificam si eliminam foarte repede blocajele din noi care ne stau in cale: convingeri, amintiri din trecut, sentimente si emotii stocate, legaturi energetice, etc si cream convingeri si sentimente noi in sensul benefic.
Oamenii ating in aceste procese de introspectie pacea interioara, iertarea, vindecarea unor rani vechi, schimbari nesperate si miraculoase!

Pentru mine este combinatia ideala de dezvoltare personala si conectare spirituala pe care am intalnit-o!

Acesta este un eveniment pregatitor Cursului de Baza de Theta Healing

Cine este instructorul?
Oltea Tudose, arhitect
Am studiat si practicat arhitectura timp de 10 ani in Germania.
M-am intors in 2007 in Romania si dupa 2 ani am decis sa inchid biroul de arhitectura.
Tot in 2007 am inceput si sa ma focusez pe diverse metode de dezvoltare personala si comunicare.
Am creat blogul de alaptare mamalapte.ro.

Am descoperit Theta Healing si am devenit practicant ajutand multi oameni sa isi recreeze viata.
Sunt instructoare certificata de Thetha Healing iar visul meu este sa ajut oamenii sa isi descopere puterea lor interioara si sa depaseasca orice i-ar putea opri in a fi plini de iubire si in echilibru.

Implinesc un an de cand practic aceasta tehnica si am lucrat pana acum cu aproximativ 150 de clienti, in rolul meu de instructor sau terapeut, cu rezultate fantastice. Sunt incontinuu fascinata de ceea ce descopar zi de zi lucrand cu Theta Healing.

Detalii organizatorice:
– 13 martie 2014, 18:30 – 21:00
– Constanta, locatia va fi anuntata ulterior
– Participarea gratuita!
• Inscrierea se face pana pe 11 martie la butonul de mai jos si cu un avans nereturnabil de 200 lei. (in cazul in care cineva se inscrie, plateste avansul dar nu mai poate participa la data pentru care s-a inscris, avansul poate fi folosit pentru un alt curs sustinut de mine in decurs de 4 luni de la data initiala a cursului sau poate fi transmis unei alte persoane interesate de acest curs.)

Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare: contact@olteatudose.com sau 0724 12 66 17.[/vc_column_text][mk_button dimension=”three” size=”large” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#fff” outline_hover_color=”#333333″ bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-tag-5″ url=”https://docs.google.com/forms/d/1_uUdgM7G1zNfLGbzY0Mr7uTA8b5XZf_5xrjIrhtuM4s/viewform” target=”_blank” align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]INSCRIERI AICI[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.