contact@olteatudose.com

Mai simti dragostea ca-n prima zi?

„Ce faci cand iti dai seama ca dragostea aceea, de la inceputul relatiei, s-a pierdut cumva, in timp? Iata cateva sfaturi care sa te ajute intr-o noua etapa in relatia de cuplu.

Cu totii avem o imagine perfecta despre partenerul nostru, la inceputul relatiei. Este perioada de indragostire, in care persoana iubita nu poate gresi, orice s-ar intampla. Si suntem absolut siguri ca dragostea va ramane neschimbata, pentru totdeauna.

Apoi vine socul: incepem sa gasim defecte, incep sa ne enerveze anumite ticuri, iar dragostea aceea intensa se mai decoloreaza. Pe scurt, nu mai e ce-a fost.

In acest moment, de obicei, cuplurile reactioneaza in doua moduri: fie se obisnuiesc si intra intr-o rutina, fie socul este atat de mare, incat partenerii se despart.

Dar exista si o a treia varianta – cea in care (re)descoperi dragostea in alt mod, cu alte insusiri si noi surprize. Despre aceasta solutie ne vorbeste speakerul motivational Andrei Tudose, in aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, iata AICI inregistrarea emisiunii!

Andrei si sotia sa, Oltea Tudose, au trecut prin acest moment si au decis sa isi impartaseasca experienta si sa ofere solutii, in conferinta Transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE.”

 

Preluare de pe site-ul Itsy Bitsy!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.