contact@olteatudose.com

Materializarea

[vc_row][vc_column][mk_button size=”x-large” url=”https://olteatudose.leadpages.co/sdg-bani-buc-09-12-2015/” align=”center”]Inscrie-te aici pentru Sesiunea de la BUCURESTI „Abundenta si Banii”[/mk_button][mk_padding_divider size=”20”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cu mult inainte de a obtine un lucru in forma lui materiala, se petrec mai multe procese care duc la materializarea acestuia. Dar primul si primul moment este acela in care a existat un gand (forma energetica gand) despre existenta in realitate a acelui lucru.
Inchipuie-ti, de exemplu, ca acum multe sute de ani nu existau avioane, nu se zbura cu avionul, conceputul nu era cunoscut (nu il vazuse nimeni in filmele cu James Bond 🙂 ). Pe scurt, lumea nu isi inchipuia ca oamenii pot zbura.
Si probabil la un moment dat a aparut acest gand in mintea cuiva: poate ca un vis de copil ca poti sa zbori calare pe o pasare, ca poate e ca o caruta imensa cu aripi in care zbori, un covor fermecat, etc. A aparut intai ideea de avion, mult inainte ca numele sa ii fie dat. In timp, “gandul” a ajuns la cine trebuia sa poata sa creeze primele forme de vehicol de zbor. Si astfel a aparut avionul. Continuarea o stiti.
Dar cand ati vazut pantofii preferati, sau canapeaua mult visata, sau o imagine de vis dintr-un loc de vacanta? Sau cand ati vrut si ati reusit sa strangeti banii necesari ca sa va cumparati ceva anume? Initial a fost acel gand despre a avea acel nou lucru. Apoi lucrurile s-au aliniat in directia buna.
“Si totusi nu totdeauna ne ies materializarile. Oare de ce?” – vine imediat intrebarea.
Unele lucruri se potrivesc menirii noastre, se potrivesc vietii noastre, altele nu se potrivesc. Oricat ne-ar placea sa le avem si la nivel mental sa ni le dorim, s-ar putea ca la nivelul menirii vietii noastre, a rolului nostru, sa fie un fel de “nuca in perete”. Sau s-ar putea sa trebuiasca sa mai echilibram alte domenii din viata noastra ca sa putem fi pregatite sa avem ce cerem.
Nu stim intotdeauna. De aceea cererea de materializare are si o parte in care facem un exercitiu de incredere si de lipsa de conditionare. Increderea in Dumnezeu (si in Sinele Meu Superior) ca voi materializa acel lucru DACA este spre Binele Meu (si al tuturor) Cel Mai Inalt. Si apoi puterea mea doar de a lansa gandul FARA sa depind de realizarea lui sau nu.
Ganditi-va la toate lucrurile pe care le-ati materializat in viata voastra. Poate va mai amintiti cum a inceput procesul, cum a aparut primul gand?
La Sesiunile de Grup, “Abundenta si Banii” facem si exercitiul de materializare intr-o meditatie de grup. Asa ca, pentru cine vine, tema este sa va ganditi ce doriti sa materializati. Trebuie sa fie lucruri, bani sau chestiuni cuantificabile in bani. Au fost participante la sesiunile trecute care au materializat, printre altele:
  • 10.000 Eur
  • o masina break rosie, am uitat marca (ca nu ma pricep la masini) dar sper sa aflu pana miercuri si sa va spun (UPDATE: intre timp mi-a scris Adina si va atasez un screenshot supa mesajul ei in care descrie cum a fost cu masina ei rosie)
  • o suma de bani de 1000EUR pentru participarea la un curs
  • o vacanta castigata la un concurs la TV
  • banii pentru un tratament medical special pentru mama uneia dintre participante
  • un job nou mai bine platit
  • un apartament nou (de inchiriat) dupa ce pierduse toate sperantele sa mai reuseasca sa se mute in zona in care avea nevoie
si altele pe care nu mi le mai aduc aminte sau despre care nu am aflat 🙂
Multumesc, Adina, pentru mesajul tau!! 🙂
Screen Shot 2015-09-21 at 11.26.46
E clar tuturor ca materializarile nu pica pe loc, nu ne trezim cu ele in sala in timpul meditatiei ci ca ele apar la timpul potrivit si in perioada de timp stabilita de fiecare? :)))
Asadar:
Miercuri 9 decembrie voi conduce o sesiune terapeutica de grup cu tema “Abundenta si Banii” in BUCURESTI in care intentia este sa ne calibram pe echilibru in perspectiva noastra de viata, sa simtim si sa ne conectam cu energia curata a banilor, identificand si vindecand in profunzime convingerile nefavorabile din subconstient.
BONUSUL pentru cele care participa este accesul online nelimitat la meditatia de conectare cu energia banilor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”20″][mk_button size=”x-large” url=”https://olteatudose.leadpages.co/sdg-bani-buc-09-12-2015/” align=”center”]Inscrie-te aici pentru Sesiunea de la BUCURESTI „Abundenta si Banii”[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns