contact@olteatudose.com

Meditatia de 1 minut

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

In acest articol veti descoperi cum sa obtineti echilibrul cu o investitie de doar 1 minut pe zi!

Am fost de multe ori intrebata: Cand sa gasesc timp sa fac meditatie cand am atatea lucruri de facut si nu mai am timp de nimic.

„meditatia de 1 minut” este raspunsul meu la aceasta intrebare. Este ceea ce eu numesc momentul de liniste asumat. Si aceasta idee mi-a venit tocmai pentru ca multa lume se „sperie” de cuvantul meditatie, pentru ca cei mai multi oameni isi inchipuie un batran budist care e in stare sa stea ore in sir intr-o pozitie incomoda si pe care noi nu l-am putea imita prea multa vreme.

Si pentru ca totusi avem nevoie de momente de conectare cu sine, va propun sa va luati cate un minut pe zi in care sa stati, sa va asezati in liniste si sa va simtiti corpul. De exemplu puteti sta si sa va urmariti senzatiile din corp, gadilaturi, vibratii, mancarimi, nu trebuie sa fie ceva „supranatural” – simtiti senzatiile din corp in modul cel mai realist. Dar dati-va voie sa le simtiti, acceptati in liniste senzatiile din corp si bucurati-va de corpul vostru timp de 1 minut pe zi. In timp puteti sa lungiti timpul la 1,5 minute si asa mai departe. 🙂 Ideea e sa aveti un timp de calitate pe care il puteti prelungi la cat de mult puteti si va face placere. Nu e nevoie sa stati nemiscate si sa „suferiti”, daca va gadila si aveti nevoie sa puneti mana, e ok.

Apoi prima intrebare care vine este „ce fac cu gandurile care ma bat la cap”? Ei bine, atunci cand va hotarati ca voi sunteti stapanele voastre, puteti sa le spuneti gandurilor sa astepte in camera de dincolo pana cand terminati TIMPUL VOSTRU SPECIAL si ca veti fi disponibile pentru ele CAND VINE TIMPUL LOR. 🙂 Ideea e sa fiti linistite ca acele ganduri nu se pierd daca le amanati pentru dupa momentul vostru de liniste. Si de asemenea puteti avea incredere ca vor fi si momente in care veti putea sta in liniste, fara sa apara asa de multe alte ganduri.

Nu e nevoie sa aveti aspteptari prea mari de la voi, ci doar sa va asumati un timp cu voi insiva, un timp in care nu mai „fugiti” de voi insiva. Sunteti in sfarsit acolo, exact asa cum sunteti. Nu va mai puteti pune pe ultimul plan.

Acesta este MINUTUL TAU. 

Si de aici o multime de lucruri minunate se pot intampla. Fiti doar linistite si sigure in asteptarea lor.

La evenimentul de la Brasov: „Seara de Vindecare pentru Femei” voi vorbi despre aceasta meditatie si despre obtinerea starii de echilibru. Click aici pentru a afla mai multe.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns