contact@olteatudose.com

Meditatiile „Atractia Feminitatii”

“Draga Oltea,

ieri am avut o zi libera. Doar pentru mine. Si am profitat din plin. Am ascultat dupa-amiaza meditatia inregistrata de tine. N-am mai facut meditatii cu acompaniere inregistrata. Deci am pornit fara asteptari. Mai bine poate…

Am avut o traire foarte puternica. Si am simtit IERTAREA cu totul altfel decat pana acum. A fost un moment de iertare pentru mine. Fata de mine. Mi-am dat seama ca am fost teribil de aspra cu mine mai tot timpul. Niciodata nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor. Niciodata….pana acum.

Am putut sa-mi simt partea moale din mine. Cata nevoie de iubire, acceptare si blandete are… Mi-am permis sa ma alin si sa ma iubesc. Acompaniata de vocea ta inregistrata…

Esti minunata. Te imbratisez. Cu prima ocazie ne revedem.

Cu recunostinta infinita,

Corina”

Si eu sunt recunoscatoare, Corina, pentru ca ti-ai luat timpul pentru tine, ca ti-ai luat linistea pentru tine, ca ai gasit cele 35 de minute sa asculti una dintre meditatii si sa iti oferi cu atat de multa deschidere acceptarea si blandetea, alinarea, iubirea… Este ATAT de simplu… Ce BUCURIE!

Zilele trecute am primit mesajul de mai sus de la o femeie tare draga care a ascultat una dintre meditatiile ghidate. Ma bucura atat de mult cand munca mea da roade atat de valoroase…

Asadar primavara e un moment profund de reconectare cu sine si de regasire a corpului, regasim femeia frumoasa si atractiva dinauntrul nostru. Si inspirata de acest moment in care si natura ne ajuta am pregatit doua meditatii dedicate doar femeilor!

Sub denumirea „Atractia Feminitatii” am creat un pachet de doua meditatii care abordeaza 2 teme importante:

1/ Increderea si iubirea de sine

2/ Femeia si corpul ei

1. „Increderea si iubirea de sine”: Am creat aceasta meditatie pentru ca TU sa descoperi increderea si conectarea cu partea profunda si divina din tine care te conduce catre binele tau cel mai inalt. In acest spatiu de incredere si de siguranta aduci din linistea subconstientului tau informatii pline de intelepciune pentru viata ta. Te ghideaza catre acel spatiu de iubire de sine, dincolo de judecati si autocritica. Si in mod special te sprijina sa definesti ceea ce inseamna sa fii o prioritate in viata ta in armonie cu tot contextul tau de viata.

2. „Femeia si corpul ei”: Multe dintre noi ne lasam coplesite de convingerile transmise de societate care ne fac sa ne indepartam de corpul nostru si de ceea ce el poate sa simta si sa ne transmita. Aceasta meditatie te ghideaza in a trezi aspecte pline de vitalitate din corpul tau despre intinerire si auto-vindecare, despre modul cum iti simti corpul, cum lasi sa se simta corpul tau… astfel incat sa simti cu toata fiinta ta muzica feminitatii tale: senzualitatea, bucuria de viata, flexibilitatea, dansul, placerea… 
Ele au sens sa le ascultati impreuna. Nu trebuie neaparat sa le ascultati una dupa alta, dar are sens sa le ascultati pe amandoua la distanta rezonabila de timp. De asemenea puteti sa le ascultati de mai multe ori.

…Sunt foarte bucuroasa sa pot da clientelor mele instrumente suplimentare pentru a se conecta din ce in ce mai profund si mai benefic cu propria fiinta, cu acea parte inteleapta si plina de bucurie de viata care ne ghideaza… daca ii facem loc sa o auzim.

De multe ori ne sabotam singure cu neincrederea si temerile noastre pentru ca in mod obisnuit suntem conectate la mintea constienta cu care nu mai prididim sa ne criticam, sa ne judecam, sa ne pedepsim… Si din acest spatiu ne e greu sa ne conectam la acel Spatiu Divin din sufletul fiecareia dintre noi pentru a vedea imaginea plina de viata si de optimism pe care am dori-o materializata in vietile noastre. 

Meditatiile ghidate create de mine pentru voi chiar acest sens il au: sa ne sprijine sa ne fim mai aproape, sa ne conectam cu partea aceea divina si inteleapta din noi in care suntem cu adevarat creatoarele propriei vieti, propriului corp, a bunastarii si vitalitatii noastre – intinerire, flexibilitate, senzualitate si placere, incredere in sine, intelepciune, iubire si bucurie de viata!

Asadar, la acest link gasiti toate descrierile si modalitatile de plata – foarte simple! – pentru a avea acces la meditatii. Va invit sa vi le procurati cat mai repede si sa le ascultati cu incredere. Sa va fie de folos ca sunt facute din multa iubire <3

Lasă un răspuns