contact@olteatudose.com

O meditatie cadou si inca ceva

Zilele trecute am avut dovada clara ca foarte multi cititori ai mei se bucura si au rezultate in urma meditatiilor ghidate de mine. Au fost peste 300 descarcari ale meditatiei echilibrului si foarte multi dintre voi mi-ati scris despre rezultatele pozitive in urma ascultarii meditatiei.

 

Ma bucur foarte mult ca munca mea are un efect atat de benefic. Sunt recunoscatoare momentului de acum 10 ani in care am ales drumul terapiilor complementare si al dezvoltarii personale. Iata ca munca mea de practica directa cu oamenii, de cautari interioare si de dezvoltare spirituala, aduce vindecari si schimbari pozitive in vietile clientilor mei.

 

A crea o meditatie inseamna pentru mine sa ma conectez cu voi. Inseamna sa imi iau timp, liniste, sa intru in meditatie si in starea potrivita pentru a ma lasa ghidata in Planul cel mai inalt Divin. Aceste meditatii au menirea de a va conduce pe voi in cel mai inalt plan, acolo unde perspectiva despre tot ceea ce exista este doar de iubire, acolo este cea mai pura energie a iubirii. Multi dintre noi ii spunem Dumnezeu si ne referim la Dumnezeu Cel care este cu totul si cu totul iubitor, protector, care ne accepta, ne asculta cu totul si cu totul. Altii ii spun ca este spatiul conectarii pure cu sine. Fiecare are libertatea de a numi acest spatiu asa cum simte.

 

In acest spatiu al meditatiei voi accesati frecventa theta – una dintre frecventele masurabile cu encefalograful pe care le acceseaza creierul uman. Theta este frecventa in care se petrec vindecarile fizice si in subconstient, este “locul” unde gandurile noastre vin in modul cel mai curat si mai plin de iubire, este “locul” unde conectarea cu sine este cea mai autentica si mai onesta, este locul unde iubirea este mai importanta decat orgoliile. Asadar meditatiile mele au scopul ca “vindecarile” sa fie spre Binele Cel Mai inalt al fiecaruia si sa se manifeste intr-un mod benefic si elevat, cu bucurie, cu gratie si in spatiul celei mai pure energii a iubirii.

 

Va felicit si pe voi pentru eforturile voastre de a creste, de a fi consecventi, pentru curajul de a creste spiritual. Din mesajele voastre am citit cu mare bucurie efectele pozitive, vindecatoare ale meditatiei.

 

Iata unul dintre mesajele primite, de la Ana: Trairile mele la meditatia echilibrului au fost multiple. Sufletul meu in acest moment este foarte incarcat de diverse probleme, mi s-au intamplat foarte multe lucruri neplacute intr-un timp foarte scurt, mi-a fost cam greu la inceput sa ma detasez, sa ies din cotidian insa la un moment dat m-am desprins si cand am ajuns sus de tot am izbucnit in plans. Insa un plans cu multe lacrimi si hohote cum nu am mai plans de multa vreme. Acesta a fost sentimentul cel mai puternic pe care l-am trait. Am ramas si eu uimita. Inca nu stiu de ce am plans si ce s-a intamplat. Apoi am simtit o usurare imensa si o liniste sufleteasca incat dupa terminarea meditatiei am ramas nemiscata inca vreo 10 minute…”
Exact, asta se intampla frecvent, oamenii au parte de stari de liniste, relaxare, iar de cele mai multe ori se deblocheaza sentimente adunate, energia iubirii lucreaza la niveluri foarte profunde si oamenii trec prin procese vindecatoare, care le deschid apoi alte cai de constientizare.

 

Iata inca un mesaj primit de la o cititoare, Andreea: „Multumesc pentru meditatia anterioara! Am ascultat-o de mai multe ori pentru ca m-a facut sa ma simt mai linistita, mai ales ca este o perioada de examene pentru mine. Ai o voce calda si iti spun cu sinceritate ca eu nu ma pot lasa ghidata de orice voce, dar cu tine a mers.”
Dati-va voie sa ascultati meditatia de mai multe ori, luati-va timp pentru voi si oferiti-va acest cadou, de liniste, de reconectare cu sine.

 

De cele mai multe ori “fugim” de noi insine, la televizor, pe internet, chiar si in discutiile cu ceilalti nu ne e usor sa avem conversatii in care sa ne deschidem cu totul. Dar eu insami imi sunt mie cea mai aproape si as vrea sa imi dau voie sa imi fiu cu adevarat, cu autenticitate, aproape. Meditatia este asadar un timp dedicat pentru sine. Fiti cu voi, cu usurinta!

 

Intrucat cele care au ascultat deja meditatia echilibrului au raspuns cererii mele de a alege meditatia pe care doresc sa o asculte din 3 teme propuse de mine, voi inregistra in zilele care urmeaza meditatiile alese de voi.

 

Pana atunci iata ce va rog:

Dati mai departe si prietenilor vostri posibilitatea de a descarca gratuit meditatia echilibrului. Trimiteti-le acest articol care contine linkul meditatiei si lasati-le posibilitatea de a se bucura, la fel ca voi, de beneficiile ei.

 

DESCARCA ACUM MEDITATIA ECHILIBRULUI

2 răspunsuri

  1. Buna Oltea, la intrebarea ta legata de cea mai mare frustrare legata de meditatii: mi-e foarte greu sa-mi gasesc timp pentru asta si sa reusesc sa ma deconectez in acele cateva minute. Simt ca nu pot, din proprie initiativa, sa-mi opresc gandurile si am nevoie de prezenta fizica a cuiva care sa ma ghideze.

    1. Asa e la inceput, pana prinzi „gustul” acelei linisti interioare. Pana una alta bucura-te de momentele tale de liniste cu tine, bucura-te de gusturile pe care le simti cand mananci mancarea ta preferata, bucura-te de momentul in care simti parfumul unei flori, bucura-te de CLIPE 🙂 si savureaza-le.

Lasă un răspuns