contact@olteatudose.com

Seara de Vindecare Interioara pentru Femei – Bucuresti 12 oct. 2016

Impreuna cu doamna Dr Ruxandra Constantina va invitam in Bucuresti la o seara DOAR pentru femei ca sa facem impreuna putina LUMINA in gandurile si ingrijorarile despre afectiunile genitale feminine (endometrioza, sindromul ovarului polichistic, etc…) si sa discutam de unde provin ele si cum le vindecam.

Ce din parerile noastre despre feminitate, despre sexualitate, ce am adus din copilarie cu noi si ce convingeri nocive am pastrat cu noi care s-au materializat in afectiuni fizice sau situatii neplacute in vietile noastre de femei?

Am creat impreuna o seara inspiranta, plina de informatii utile din medicina alternativa unde experimentam exercitii de introspectie si starea de bine a meditatiei in theta…

Avem si cateva invitate tare dragi care ne vor impartasi din experientele vietilor lor:
Gabi Urda, Gabriela Blaga si Roxana Cucu!

>>> Intrati pe acest link cu DETALIILE EVENIMENTULUI si inscrieti-va cat mai curand! <<<

Dati va rog SHARE pe facebook sa ajunga informatia pana acolo unde e nevoie, unde inspiratia poate sa aiba mesaj vindecator <3

Pentru o organizare optima a evenimentului avem nevoie de colaborarea voastra si anume noi vom decide locul evenimentului in functie de numarul de participante. Acest numar este clar pentru noi o data cu plata prin care fiecare isi rezerva locul. Asadar cele care inca nu ati facut plata din diverse motive, dati-mi un mesaj ca sa va ajut cu orice intrebare aveti.

 

Va asteptam cu drag,
Oltea Tudose si dr. Ruxandra Constantina

 

Lasă un răspuns