contact@olteatudose.com

Theta Healing si relatia cu BANII

Am lucrat pana acum 3 sedinte individuale de Theta Healing cu un domn serios, de incredere, cu o afacere proprie, un profesionist in domeniul sau. Acest domn a ajuns la sedintele mele din incredere pentru sotia lui, fara sa fie el insusi in vreun fel atras de metode alternative de consiliere. A venit deschis, insa bineinteles fara experienta de meditatie, de introspectie. Un om pragmatic si simpatic!

 

Acest domn avea un singur defect: era „prea bine crescut”. Stiti acea abilitate pe care o mare parte din romani o au, denumita si modestie, care ne duce de mult prea multe ori sa nu ne cerem drepturile, sa ne subapreciem munca, timpul si pe sine. De foarte multe ori ne duce la a avea mai multa intelegere (a se citi „jena”) fata de cei care nu ne platesc facturile sau ni le platesc cu intarziere, chiar si atunci cand am muncit pentru acei bani.

 

Acesti oameni au convingeri de genul:

  • trebuie sa muncesc mult ca sa castig/merit/economisesc bani (acestia vor munci din ce in ce mai mult si vor castiga din ce in ce mai putin…)
  • trebuie sa invat mult ca sa ajung un om respectat (acestia vor invata toata viata si tot nu se vor simti respectati)
  • trebuie sa invat mult ca sa merit sa fiu platit pentru munca mea (acestia nu vor fi platiti niciodata suficient pentru munca lor si nu vor cere niciodata mariri de salariu)
  • pana nu am dovedit ce pot, nu merit nimic (ei nu vor reusi niciodata sa dovedeasca suficient de bine…)
  • nu sunt suficient de bun (stima de sine scazuta…)

 

Si astea duc la a avea dificultati financiare. Domnul din povestea mea lucra foarte mult si nu i se plateau la timp facturile astfel incat ajungea la sfarsitul lunii sa ajunga sa se puna in situati neplacute pentru a i se face platile CARE I SE CUVENEAU.

 

Impreuna de acord cu el am scos la prima sedinta programele descrise mai sus si multe altele si am creat convingeri si sentimente noi care ii permit sa primeasca rasplata dreapta pentru munca lui, sa se simta respectat de oameni, de clienti, de el insusi, am creat programe noi care sa il sprijine sa aiba incredere in cine este el insusi, in calitatile lui, in abilitatile lui profesionale. Am creat programe prin care sa colaboreze cu oameni cinstiti, care platesc la timp, care ii respecta munca, efortul, timpul. Si am restabilit relatia lui cu BANII, am creat o perspectiva noua, curata si clara asupra banilor, pentru ca de multe ori oamenii au convingeri triste despre bani (banii sunt murdari, provin din surse necurate, oamenii cu bani castiga pe cai necinstite – si aceste lucruri pot fi adevarate in multe cazuri insa nu trebuie sa fie reale si putem sa facem sa fie contrariul!)

 

Intre prima si a doua sedinta de Theta Healing au trecut aproximativ 6 saptamani. Primul lucru major care se schimbase era faptul ca platile i se faceau la timp si ca inca de la mijlocul lunii avea suficienti bani pentru a-si face propriile plati. Apoi au inceput sa apara oameni cinstiti, care platesc la timp, care ii respecta munca. Au aparut contracte noi.

Dupa a doua sedinta au inceput sa dispara cei care vor consultatii pe gratis… Lucru care l-a facut sa aiba mai mult timp!

 

Astept continuarea cu mare curiozitate si bucurie! ­čÖé

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.