contact@olteatudose.com

Valorile de dincolo de legi + Meditatia Semintelor de Lumina

Cum ar fi daca toti oamenii ar fi constienti ca viata pe pamant este guvernata de valori profunde? Cum crezi ca ar arata viata ta, relatiile cu oamenii din jur, cum ar arata comunitatile de oameni, natura si relatia omului cu natura, cu totul si cu totul cum crezi ca ar arata mediul inconjurator? Care ar fi oare starea ta intr-o astfel de lume?

Eu cred ca am fi cu totii mult mai fericiti, mai in conectare cu sine, am avea relatii mai implinitoare, ne-am simti sprijiniti, iubiti si darnicia nu ar fi un subiect pentru ca bucuria de a fi impreuna cu ceilalti s-ar manifesta in foarte multe feluri benefice.

Si oare cine este responsabil de a crea si mentine o astfel de lume? Oare e doar cineva cu totul special, “menit” sa fie in stare sa faca asta, sa faca asa niste “oameni buni” din noi, oare chiar trebuie sa vina din exteriorul fiecaruia dintre noi aceasta influenta benefica pentru ca crea lumea in care dorim sa traim?

Cum ar fi daca ti-ai asuma CHIAR TU capacitatea ta de a crea lumea cea mai benefica pentru noi toti? Schimbarea in lume depinde de fiecare dintre noi si asta nu este doar o lozinca, este chiar un fapt. Daca fiecare dintre noi ar lasa in seama unui “altcineva” imaginar si din exterior spatiul fizic si psihic in care traieste nu am ajunge nicaieri, pentru ca nimeni nu ar mai face nimic. Daca lasi curatenia in casa ta in seama nimanui, nu se schimba nimic la tine acasa in bine. Asadar haideti sa ne asumam responsabilitatea si fiecare sa faca ce poate si ce stie pentru propria cunoastere si schimbare si astfel sa fim in sfarsit cu totii co-creatorii unei vieti de integritate si de iubire pe Pamantul nostru!

 

**************

Eu va ofer mai jos o poveste, un indemn si o meditatie cadou pe care o poti descarca in josul paginii:

A mentine un spatiu viu pentru integritate inseamna a te scufunda in starea de deplina incredere ca integritatea se manifesta in fiecare atom, fiecare gand, fiecare celula si se extinde ca lumina.

In urma cu 10 ani am ascultat o poveste intamplata in viata unui trainer exceptional, spusa chiar de el, o poveste pe care inca o stiu cu amanunte si care mi-a fost deseori ghidare in viata mea. Este o poveste despre credinta vie, in viata reala. Fiul lui fusese diagnosticat cu un diagnostic grav, incurabil, urma ca sanatatea fiului lui, deja foarte afectat, sa se degradeze si mai mult pana la a fi incapabil sa isi traiasca viata fara ajutor medical specializat. Tatal a ascultat si inteles diagnosticul medicilor si a avut imediat gandul: “Fiul meu este intreg, complet si perfect asa cum este el si are limitari ca noi toti”.

Nu a negat diagnosticul, nu a negat ajutorul specializat si nu a ignorat semnele de boala pe care le arata fiul lui in mod evident. Insa a mentinut viu gandul ca “fiul lui este intreg, complet si perfect asa cum este si are limitari ca toti oamenii”.

Acest om a avut credinta totala in insanatosire. A luat in considerare “limitarile” lui si a fost alaturi de el. Nu mai tin minte daca a povestit despre momente de slabiciune, probabil ca a simtit empatia fata de fiul lui si fata de ceilalti membri ai familiei lor insa ce mi-a ramas foarte pregnant din povestirea lui a fost increderea continua si vie ca fiul lui este intreg, complet si perfect asa cum este. L-a inundat in iubire, credinta si spatiul de integritate, de insanatosire.

Finalul povestii este ca fiul lui s-a recuperat din ce in ce in ce mai bine pana cand nici un semn nu mai era vizibil, el era capabil sa se ingrijeasca singur, fara nici un fel de ajutor exterior si a ajuns chiar sa studieze si sa isi faca doctoratul exact in tipul de afectiune de care suferise.

Un singur om, cu credinta lui puternica in integritatea fiului lui, a reusit sa creeze spatiul pentru aceasta vindecare fenomenala.

 

Starea de integritate EXISTA. Ea este deja creata de Dumnezeu in lume, in fiecare dintre noi, in fiecare planta, in fiecare atom, celula, in orice… Cum ar fi daca ne-am indrepta focusul catre starea de integritate de sine, cum ar fi daca am mentine viu spatiul de incredere totala in integritatea fiecaruia dintre noi si catre integritatea lumii noastre? Oare ce ar fi posibil sa cream din aceasta iubire divina fata de sine?

Cum ar putea arata viata ta daca ai tine pentru tine viu spatiul de integritate cu toata fiinta ta, cu toata iubirea si increderea, stiindu-te sustinut de iubirea divina?

Cum ar arata oare lumea noastra daca am mentine cu totii pentru lumea noastra viu spatiul de integritate din toata fiinta, cu toata iubirea si increderea, sustinuti de iubirea divina?

Din cel mai Inalt Plan Divin, lucrurile vin doar izvorate din totala iubire divina, intelesurile sunt pure si clare. Daca si tu vrei sa primesti definitia din cel mai inalt plan divin a integritatii, spune DA!

Cum ar fi daca lista inceputa cu definitia si sentimentul integritatii continua cu:

 • Onestitate
 • Profesionalism
 • Respect
 • Asumare
 • Ascultare
 • Claritate
 • Empatie
 • Compasiune
 • Bucurie de viata
 • Incredere in sine
 • Intelegere
 • Comunitate
 • Scopuri comune
 • Benefic
 • Evolutie

Darul meu pentru noi toti este Meditatia Semintelor de Lunina pe care te invit sa o descarci aici si sa o asculti de cate ori doresti. Sunt bucuroasa de inspiratia primita la crearea acestei meditatii si te rog sa imi scrii despre experienta ta la ascultarea ei. Sunt foarte bucuroasa si inspirata sa primesc mesajele celor care ma citesc sau asculta!

Meditatia Semintelor de Lumina <<– Click Dreapta si selecteaza”Save Link As…” pentru a salva fisierul .mp3

 

Cu drag!

2 răspunsuri

Lasă un răspuns