contact@olteatudose.com

Well… I’m back! Comunitatea noastra

Dragile mele,

Am pornit aceasta comunitate nu cu prea multe pregătiri înainte, foarte spontan. Am dat ceva click-uri pe whatsapp fără sa știu exact cum se folosește. Practic și pentru mine e un experiment tehnic vorbind. Așadar sa facem „prezentările” cu ceva intarziere:

Eu sunt Oltea și de peste 12 ani îmi cresc experiență mea de coaching terapeutic pentru a sprijini femeile sa isi înțeleagă/cunoasca/simta din ce în ce mai bine propria energie feminină, sa depășească traumele copilăriei sau cele mostenite de la strămoși pentru a-și crea un drum nou implinindu-si menirea vieții lor. Telul meu este sa ghidez femeile sa isi recunoască/regăsească propria putere interioară pentru a-și trai viață plina de bucurii și împliniri. 

Toate tehnicile pe care le îmbin în terapiile individuale sau de grup sunt experimentate de mine cu mine insami si am trecut cu voi, clientele mele, prin mii de procese interioare intense folosind tehnici de meditatie in stari de constiinta extinsa: theta healing, hipnoza, regresii, constelatii, etc. 

De cele mai multe ori veniti la mine EXACT pe lungimea mea de unda, cu teme prin care am trecut si eu: relatia cu sine, relatia de cuplu, copiii, parintii, mostenirile traumatice ale stramosilor, divort, sexualitate, conexiunea cu propria energie feminina, evolutia, conxiunea cu Dumnezeu… Studiile mele de psihologie si arhitectura dar si experientele mele ca femeie, mama de 2 copii, dragostea mea pentru muzica, pasiunea mea pentru tango-ul argentinian… si multe altele, toate contribuie la abordarea mea complexa pentru a-mi sustine clientele in implinirea telurilor lor.

Voi sunteti în contactele mele ca fiind cliente din ședințe 1-1 sau din workshopuri sau evenimente, femei cu care am interacționat direct și pe care va știu personal. Am îndrăznit sa va invit pe toate în aceasta comunitate bazându-mă și pe toate experiențele anterioare în care, lucrând în grup, s-a creat de fiecare data o legătură bazată pe compasiune și respect. Multe deja va cunoașteți între voi.

TOTUSI: Cine nu doreste/simte/ sa fie în acest grup, va rog sa ieșiți. Nu vreau sa se simtă nimeni obligată sa rămâna în grup. Doresc sa fie de folos fiecăreia prezenta în acest grup. Ne putem întâlni liniștite pe alte cai. Puteți reveni dacă doriți alta data. 

Asadar aș vrea sa stabilesc următoarele „reguli” ca sa fie scrise și sa ne putem ghida după ele – evident ca aceste reguli sunt de bun simt…

  1. Confidențialitatea e sfântă. Aici în grup ne deschidem sufletele și avem nevoie de încredere pentru asta. Spațiul grupului trebuie sa fie un spațiu de încredere, iubire, creștere și pentru asta ne angajam sa ne purtam cu respect pentru procesele interne, poveștile de viață, deciziile, poziția fiecăreia dintre noi.
  2. Ascultam. Experimentam ascultarea cu iubire, cu compasiune, fără judecata, fără sfaturi necerute, fără comparații, etc.
  3. Recomandari -> Eu fac recomandari catre alti specialisti pe care ii cunosc bine si eu m-as lasa pe mana lor. Prefer asa din motive care tin de spatiul de incredere despre care va ziceam mai sus. 
  4. Ne sustinem unele pe altele cu iubire. Cum as putea explica aceasta regula… chiar nu cred ca e nevoie.

Multe dintre voi ati optat si pentru un abonament lunar si participati la workshopurile care au loc o data la 2 saptamani VEZI LINKUL AICI. Dar nu e neaparat, e fain sa simti prietenia si bucuria de a fi impreuna cu alte femei pe drumul Vietii.

Fiti binevenite! Aduceti-va prietenele aici. Haideti sa fie acesta un spatiu de Lumina & Iubire Pura in care sa gasim impreuna vindecare interioara si drumul bun al Vietii.

Lasă un răspuns