contact@olteatudose.com

Secretul relatiei

Cand l-am cunoscut pe Andrei si cativa ani dupa totul parea extraordinar. Noua ni se parea ca totul functioneaza extraordinar intre noi, cei din jur confirmau, premisele unei relatii de lunga durata erau acolo, vizibile.

Pana cand, la un moment dat, am atins impreuna o rana profunda a relatiei noastre, provenita din tiparele mentale ale fiecaruia, tipare care se cereau vindecate. Toata povestea este descrisa aici si aici. La suprafata, asadar, lucrurile pareau ca se cam „strica” dar in profunzime viata ne-a adus la suprafata o rana de vindecat.

Aceea a fost o oportunitate extraordinara in relatia noastra!

Si a inceput procesul de vindecare, „puroiul” a iesit, am dezinfectat, am mangaiat, s-a cicatrizat si pielea s-a refacut. „GATA! In sfarsit!” V-ar veni sa ziceti! „Si deci ati luat-o de la inceput, totul bine, relaxati?”

Da, relaxati, ne-am creat o baza solida a relatiei noastre: valorile noastre comune pe care dorim sa le crestem in familia noastra, cu care tot experimentam. Relatia noastra a devenit insa un fel de „covor fermecat” la care tesem impreuna pentru a ne lasa dusi impreuna in locuri extraordinare. E un covor trainic, il cream impreuna, suntem amandoi inspirati sa lucram la el.

In acest moment, acesta este „secretul relatiei noastre” pe care vrem sa il impartasim si celorlalti.

Si am inceput prin seminarul OGLINDA – 11 zile pentru a-ti redefini relatia de cuplu care va incepe in 19 februarie. Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns