contact@olteatudose.com

Seminar introductiv in Theta Healing la Bucuresti!

Joi, 30 ianuarie 2014, intre 18:30 – 21:00, va invit cu bucurie la un seminar introductiv in Theta Healing. 

Vom vorbi despre tehnica Theta Healing pe care o practic ca instructor si in munca directa cu clientii si vom atinge urmatoarele intrebari:
– ce inseamna Theta Healing
– cum am ajuns sa practic eu Theta Healing – despre mine
– ce se poate obtine lucrand cu aceasta tehnica

Theta Healing este o tehnica prin care lucram in mod direct cu convingerile din subconstient care nu ne sunt benefice, care nu ne mai servesc, cu care „nu traim bine” si care, in multe dintre cazuri, se manifesta prin discomforturi si chiar boli ale corpului. De multe ori se manifesta prin relatii nefericite sau un context de viata neprietenos. Avand legatura directa cu subconstientul, putem alege sa avem noi convingeri, benefice, care sa ne sprijine in viata… astfel ca in mod constient putem sa alegem moduri noi de a vedea si trai viata noastra. Si astfel, putem face schimbari pozitive, eu am trait si vazut chiar schimbari fenomenale!!, in toate domeniile vietii:
increderea in sine, relatia de cuplu, relatia cu copiii, relatiile cu parintii, domeniul financiar, succesul, pasiunea si sanatatea nu in ultimul rand!
Este de asemenea o minunata metoda de conectare spirituala cu sine si cu Dumnezeu.

Pentru mine a fost combinatia ideala de dezvoltare personala si conectare spirituala pe care am intalnit-o! Sunt in continuare fascinata de ceea ce descopar zi de zi lucrand cu Theta Healing.

Informatii organizatorice:
* Inscrierile se fac pe email contact@olteatudose.ro sau prin mesaj pe facebook (va rog sa imi dati si adresa de email pentru a va putea comunica locatia evenimentului).
* Locatia in Bucuresti va fi comunicata ulterior
* Participarea este gratuita.

 

P.S. Acest seminar se adauga evenimentelor planificate si detaliate in postarea aceasta.

p.s. Pentru a primi mesajele mele, puteti sa va inscrieti in baza mea de date de pe acest site www.olteatudose.com sau ma gasiti si pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns